2777
2789

کارهایی که مختص خودتونه و اطرافیانتون انجام نمیدن

من خودم اول میگم 👇

خگخ هستم فعلا به مدت سی روز برای سم زدایی و لاغری 

کتاب زیاد میخونم همسر داری بچه داری و ....

باشگاه میرم 

برای آیندم برنامه  دارم 

دارم تحصیلاتم ادامه میدم

هر روز میرم پیاده روی و ...

پس انداز مخفی دارم 

شیک میپوشم و میگردم 

که میدونم هیچ کدوم اطرافیانم انجام نمیدن یا مخالفن یا حوصله شو ندارن 

مثلا ابجیام و مامانم یه روسری جدید بخری میگن خرج اضافه هست و هر لباسیو پنج شش سال میپوشن حداقل 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿این کاربری برای دونفره من و آبجیم zahra😎🤗🤗نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تقریبا همه چی ب یورمه میگم تقریبا چون مسائل عاطفیم قضیش جداست ولی بجز اون تو خونه تانکم بیاد و همه درحال دادو هوار باشن شما میتونی منو تو اتاقم پیداکنی درحالی ک هندزفری تو گوشمه یا دارم چیپس میخورم

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بیشتر ببینید

من خیلی صبورم 

کتاب زیاد میخونم

همیشه خونم تمیزه 

موهام همیشه مرتبه

همیشه لباس خوشگل و شیک  میپوشم

درس میخونم واسه کنکور ارشد 

فیلمای جدید و به روز میبنم 

اهنگ زیاد گوش میکنم 

پس انداز مخفی دارم 😝

من اش رو خوب میپذم 

یه چیزی گیر کنه قفلی چیزی من درستش می کنم

ادم امانت داری هم 

وقتی کسی غم داره به من می گه 

فوبیا دارم به اسم طلاق و هرچی راجب اونه

عاشق تخمه و فیلم های ایرانی اما مخصوصا رصارعطاران توش باشه و هدیه تهرانی چون ماه و روزی که اون خانم دنیا اومده با من یکیه و کلا هدیه رو دوست دارم 

دادم وفاداری ام

ویژگی بدم تاحدودی خسیسم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بیشتر ببینید

ویژگی خاصم اوم 🤔 

از صب تا شب میتونم یع گوشه لم بدم و نت گردی ابروم پیوندیه 

اگه بخوام درس بخونم رتبه دو رقمیم میارم حیف که تنبلم 😪😓

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بیشتر ببینید
تقریبا همه چی ب یورمه میگم تقریبا چون مسائل عاطفیم قضیش جداست ولی بجز اون تو خونه تانکم بیاد و همه د ...

پس آرامش خودتو در هر شرایطی  حفظ میکنی 👌 منم خیلی دوست دارم ریلکس باشم تو هر موقعیتی دارم رو خودم کار میکنم قبلا خیلی حساس بودم به همچی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿این کاربری برای دونفره من و آبجیم zahra😎🤗🤗نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄

برای دل خودم خرید میکنم کاری ندارم کسی بگه ولخرجه یا خسیس

کتاب میخونم هر روز شده یه سطر

غذا های جدید میپزم

همیشه رنگی میپوشم

برای کسایی که دوسشون دارم بافتنی میبافم حس خوبی بهم میده

طراحی چهره میکنم فقط هم چهره خودم و شوهرم 

ادامه تحصیل و درس خوندن برام حکم مرگ و زندگی رو داره

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
من خیلی صبورم  کتاب زیاد میخونم همیشه خونم تمیزه  موهام همیشه مرتبه همیشه لباس خوشگل و ...

👏👏👏👏👏👏👏👏

برای دل خودم خرید میکنم کاری ندارم کسی بگه ولخرجه یا خسیس کتاب میخونم هر روز شده یه سطر غذا های جد ...

چه ایده های خوبی ازتون گرفتم ممنونم💞

من خیلی صبورم  کتاب زیاد میخونم همیشه خونم تمیزه  موهام همیشه مرتبه همیشه لباس خوشگل و ...

واسه کنکور چه رشته ای میخونی؟

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
ویژگی خاصم اوم 🤔  از صب تا شب میتونم یع گوشه لم بدم و نت گردی ابروم پیوندیه  اگه بخوام ...

نت گردی رو همه بلدن گلم سعی کن درس بخونی از جوونیت استفاده کن 

خیلی زووووود ادما رو میبخشم و اینکه ماکارونیو قشنگ میپزم 

میتونم هر روز و تا اخررررر عمرم روزی چند بار خیار سبزه بخورم با غذاها به جز حلوا و شیر برنج 😆

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بیشتر ببینید