2777
2789
عنوان

هدیه دلوینت و پدرش برای نی نی سایتی ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 96 پست
ممنونم قشنگ ها 😍😍😍

سلام دلوینت جونم خوبی😑😑😑

من برات دعا میکنم بازم ان ساءالله صحت و سلامت باشی

برحاجت بنده و دوستامم صلوات بفرست بعد بیا تایپک خودمون قشنگم

@اعتصامی    

@نیکی0    

@golbargam    

@nafasam1370    

@ماه_تنها    

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خیلی زود سلامتیت رو بدست بیاری 💚💚💚

خدا حفظت کنه گل دختر مهربون🌹🌹

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

لطفا برای مادر شدن @مامان_آینده_هستم    @ملکه__یخی    @عشقم_محمد    @هلن137266    @maho0or    دعا کن

منم برات صلوات میفرستم 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

عزیزم ازخدامیخوام هرچه زودتر سلامتیتو بهت برگردونه ان شالله🌹🌹❤❤❤ برات صلوات میفرستم

تونستی واسه نی نی توراهیم صلوات بفرس که سروقت سالم دنیابیادعزیزم

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
سلام دلوینت جونم خوبی😑😑😑 من برات دعا میکنم بازم ان ساءالله صحت و سلامت باشی برحاجت بنده و دو ...

ای جونم زن خودمه هااااا😌😌😌😌😌

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101

ان شالله هرچه زودتر بیای خبر بهبودی کاملت رو بهمون بدی💓

خداتورو برای بابات و بابات رو برای تو حفظ کنه ان شالله

عمر باعزت داشته باشین☘🌺

برای منم دعاکن عزیزم باردارم 💞

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
لطفا برای مادر شدن @مامان_آینده_هستم     @ملکه__یخی     @عشقم_محمد   ...

منم به نیت شما و دوست عزیزم استارتر آیت الکرسی میخونم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
😒😒😒😒 خودت کدوم .....هستی که پدرزنت بالا سرشه

منم پیششم😎😎😎😎😎😎😎

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
2810