2777
2789
عنوان

هدیه دلوینت و پدرش برای نی نی سایتی ها😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا هرچه زودتر سرحال شی عزیزم😍

برات ۵ تا فرستادم

مرسی از تو و بابات مهربون

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

عزیزدلم چقدر تومهربونی

انشالله هرچه زودتزگر خوب بشی

اگه میشه بچم را دعاکن هرچی زودتر راه بیفته

خیلی نگرانشم.خیلی دیرشده😔😔

شوهرمم مشکل روحی داره

توروخدااا دعاش کن هرچی زودترخوب بشه

وزندگیمون به روال عادی برگرده😔😔😔

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍

دلوینت عزیزم التماس دعای مخصوص دعا کن اون چیزی ک قراره برامون درست بشه ب زودی درست شه

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

من یه ایه الکرسی برای خودت و پدرت میخونم اصلا هم نمیخام خودتو خسته کنی برای من صلوات بفزستی گلم فقط ارزوم سلامتیت 😍💜

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچ ها لطف میکنین که برام میخونین  کربلا روزیتون بشه 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

انشالله هرچه زودتر سلامتیتو بدست میاری قشنگم  ♥♥🌷🌷

برامنم دعا کن🙏

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
شما واقعا خواهرشوهر دنیا همسرم هستی؟

گفته راجب چیزی نگم یعنی گفت دوست نداره بحث خانوادگی بیاد وسط 😍😍😍😍😍😍😍😍

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
2810