2777
2789

دکتر واسه آلرژی دخترم که دو سالشه داده میخوام بدونم عوارض خاصی نداره؟ و چند روز طول میکشه تا قرص اثرشو نشون بده و علایم آلرژی رفع بشن؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من شبی یه دونه به پسرم میدادم اب رو اتیش بود الانم فقط با اون خوب میشه

امضات چه خوبه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
به چی آلرژی داره؟ طب سنتی هم خوبه برا این مشکل. من کلا مخالف مصرف داروی شیمیایی توی این سن هستم.&nbs ...

نمیدونم به چیه دقیقا هر سال با شروع مهرماه رفلاکس آلرژیکش عود میکنه و هرچییی داروی رفلاکس هم میدم جواب نمیده.دکتر گفت باید ایروکاست بخوره که آلرژیش از بین بره وو رفلاکسش خوب بشه.نمیدونم به چه چیزی تو پاییز واکنش نشون میده

مشکل پسرتون چی بود؟زود اثر میکنه؟

من پسرم کوچیک بود زمستونا سرفه هاش شروع میشد دیگه تموم نمیشد باید بتا میزدیم تا خوب بشه

حتی اسپری هم تاثیر نداشت

دیگه این قرص رو میدادم بعد دو روز خوب میشد

تا مدرسه رفت دیگه اسپری اینا نیاز نشد

الانم که اصلا سرفه نمیکنه چهار ساله یه وقتیم سرما بخوره تا یه. تک سرفه بزنه یه دونه بهش میدم درجا خوب میشه

دکتر پسرم گفته بود سرفه هاش الرژیه عفونت نیست