2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تابلوعه که یه چی تو مایه های خودم تنها رفیق خودمم 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

ینی خودم یار خودمم. خودمم و خودم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

تنهاس!

بای

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤
2810