2777
2789
سلام مامانا میشه بگید ایاشماهاهم یارانه نی نی هاتون رو نمیگیرید اخه به ماهنوز نمیدن الان 6ماه شده
خدا جووووووونم ممنون بابت همه چی   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول امسال به هیچ نوزادی که متولد شده یارانه ندادن معلوم هم نیس که بدن یا نه
اللهم عجل لولیک الفرج.... آمین وصیت کرده ام بعد از مرگم همراه من دو تا فنجان چای هم دفن کنند!! شاید صحبت های من با خدا به درازا کشید... بهرحال دلخوریها کم نیست از بندگانش... همانهایی که بی اجازه وارد شدند بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند!
نمیدونم...هر چی زنگ میزنم به شوهرم ازش بپرسم انتن ندارههه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من از هرکی سوال کردم نگرفته تازه خواهرم تو روزنامه خونده بود گفته بودن به هیچکس ندادن فعلا
اللهم عجل لولیک الفرج.... آمین وصیت کرده ام بعد از مرگم همراه من دو تا فنجان چای هم دفن کنند!! شاید صحبت های من با خدا به درازا کشید... بهرحال دلخوریها کم نیست از بندگانش... همانهایی که بی اجازه وارد شدند بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند!
میشه یه سوال بی ربط بپرسم؟
زنگ زدم گفتم نمیدونم هیچ وقت چک نکردم خخخخ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
هستین؟
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله