2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونم چندتا کتاب بهتون معرفی کنم اما سطح درسیتون چطوریه...............ضعیف قوی متوسط..........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
نظام قدیم دو سال دور از درس سطح ضعیف ولی اراده قوی

امسال نظام جدید باید امتحان بدین که نسبت به نظام قدیم اسونتره.....................برا کلمات نشر الگو...........ارایه ادبی لقمه مهروماه که برا مرور وتمرین  .............قرابت معنایی نشرالگو...............ارایه ادبی نشردریافت.....................فارسی جامع کنکور خیلی سبز ..................خوب کتاب هایی هستن............من برا دانش اموزان کنوریم اینا رو گفتم........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مشاوران و گاج این پیجم بهت معرفی میکنم ensani_bartar ادبیات عمومی هم گاج هم موض.عی نشر الگو

اقتصاد جامع و جامعه شناسی جامع مشاوران 

دین وزندگی و عربی و تاریخ جامع خیلی سبز

روانشناسی گاج

علوم فنون گاج یا خیلی سبز 

فارسی (ادبیات) نشر الگو

اینا خوبه؟ 

امسال نظام جدید باید امتحان بدین که نسبت به نظام قدیم اسونتره.....................برا کلمات نش ...

اقتصاد جامع و جامعه شناسی جامع مشاوران 

دین وزندگی و عربی و تاریخ جامع خیلی سبز

روانشناسی گاج

علوم فنون گاج یا خیلی سبز 

فارسی (ادبیات) نشر الگو

اینا خوبه؟ 

بقیه اینا خویه

اقتصاد جامع و جامعه شناسی جامع مشاوران  دین وزندگی و عربی و تاریخ جامع خیلی سبز ر ...

اگه این کتابا رو داری خوبه

اگه میخوای تازه بری بخری همین پیجه تخفیفم داره

خیلی سبز رو زیاد دوس ندارم ولی بدم نیست اصلا اگه داریشون خوبه
اگه نداری دین و زندگی رو گاج بگیر  تاریخ جغرافی هرچی باشه فرقی نمیکنه

اگه این کتابا رو داری خوبه اگه میخوای تازه بری بخری همین پیجه تخفیفم داره خیلی سبز رو زیاد دوس ن ...

این پیج پیدا نمیکنم چند کا هست یا لینک دارید بفرستید ممنون

اقتصاد جامع و جامعه شناسی جامع مشاوران  دین وزندگی و عربی و تاریخ جامع خیلی سبز روانشنا ...

عربی گاج نقره ای................دین وزندگی گاج.................علوم وفنون خیلی سبز.................نگا کن من الانم شک دارم بهت بگم چون دقیق نمیدونم سطح درسیت رو بهترین کار اینکه بری کتابفروشی ببینی کدوم کتاب های درسی به درد میخوره................. با گفته های کدوم کتاب و مولف ارتباط بهتری برقرار میکنی بهتر مفاهیم رو میفهمی..........................

اگه این کتابا رو داری خوبه اگه میخوای تازه بری بخری همین پیجه تخفیفم داره خیلی سبز رو زیاد دوس ن ...

امسال نظام جدید باید امتحان بدین که نسبت به نظام قدیم اسونتره.....................برا کلمات نشر الگو...........ارایه ادبی لقمه مهروماه که برا مرور وتمرین  .............قرابت معنایی نشرالگو...............ارایه ادبی نشردریافت.....................فارسی جامع کنکور خیلی سبز ..................خوب کتاب هایی هستن............من برا دانش اموزان کنوریم اینا رو گفتم........................

ههم فارسی جامع بگیرم هم کتاب جدا برای لغات ارائه اینا میشه توضیح بدید علوم فنون چی

نه بابا چندکا نیست مال مشاور پارسال خودمه فقط دانش اموزاشن ولی پیجش بازه چجوری لینک بفرستم ؟

چند نفر هست تا پیدا کنم چای گزینه نوشته سئو لینک ممنون میشم