2777
2789

بخاطر دعا و سحره؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
غروب دلگیر دیگه منم عصبی میشم

من عین روانیا میشم

میخام جیغ بزنم

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
وا چه ربطی داره شاید هوا تاریک میشه اینجوری میشی شاید بیماری خاصیه (مثلا افسردگی)سحرو جادو چیه؟؟

افسردگی هم دم غروب اینطور میشی؟

2804
افسردگی هم دم غروب اینطور میشی؟

من افسرده نیستم ولی با مطالعه ای که داشتم میدونم افرادی که افسرده میشن تو فصول بهار و پاییز بیماریشون عود میکنه و وقتی هوا تاریک میشه رفته رفته حالشون بدتر میشه.

2805