2777
2789

من این چند وقت خیلی خورد شدم خیلی 

همش هم لال میشم جواب نمیدم 

مثال 

برا ارشد میخوام بخونم 

وقتی تو ی جمعی گفتم  یکی گفت بدبخت برو دعا کن زنده بمونی ارشد پیش کش

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا کاری رو انجام ندادی به کسی نگو. بشین درستو بخون.

آره ب این فکر کردم 😞😞😞😞

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

نیازی نیست جواب بدی. تو عملت نشون بده.

خیلیا به من ازین حرفا گفتن خیلی دلمو شکوندن منم در عمل کاری کردم که بترکن.

منم از وقتی ازدواج کردم و تو فامیل از کنکور و اینا حرف زدم دخترای فامیل گفتن تو واحد شوهرداریتو پاس کن کنکور پیشکش. منم یه شغل خوب پیدا کردم کنکور هم سخت در تلاشم تازه کتاب هم نوشتم 

اون طرف خیلی ...بوده که همچین حرفی زده!اصلا محل ندیا!

بهش میگفتی ز گهواره تا گور دانش بجوی!

بعدم همیشه همیشه اول کارتو به مرحله انجام برسون بعد بقیه بفهمن!ممکنه نفوس بد بزنن.انرژی منفی وارد کنن.و...

من همین یه دونه ام!
به کسی نگو می خوای چی کار کنی. من خیلی دیر اینو یاد گرفتم...

آره دقیقا 

اون طرف خیلی ...بوده که همچین حرفی زده!اصلا محل ندیا! بهش میگفتی ز گهواره تا گور دانش بجوی! بعدم ه ...

آره دقیقا درسته .... 

امیدوارم حالت خوب بشه.از آدمهای بدجنس دوری کن

آره حتما 

نیازی نیست جواب بدی. تو عملت نشون بده. خیلیا به من ازین حرفا گفتن خیلی دلمو شکوندن منم در عمل کاری ...

آفرین ب پشتکارت بله حرف شما درسته ....