2777
2789
عنوان

دارو گیاهی برای عفونت گلو چی خوبه

5199 بازدید | 8 پست

گلوم چرکی شده بینیم هم همینطور 

چی بخورم خوب بشم؟

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
بیشتر ببینید

بخور بده سیر خام بخور و چهار تخمه دم. کن بخور 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال قبل کرونا خیلی بد مریض شدم 

یکی از آشناهامون مدرک طب سنتی داره 

یه مدل دمنوش بهم گف 

واقعا حالم رو خوب کرد 

یه قاشق غذا خ‌وری نعنا خشک ... ۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن 

... نصف قاشق مربا خوری پودر دارچین 

و دوتا لیوان آب 

اینارو بذاری با هم بجوشه 

تا حدی که دوتا لیوان آب بشه یه لیوان 

بعد با کمی عسل مخلوط کنی و بخوری .. یکی این 

یکی دیگه هم واسه عفونت گل خطمی(( بنفش) 

رو با آب سرد بذاری کنار بعد بخوری