2777
2789
عنوان

تا چند روز بعد از سقط خون ریزی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132793 بازدید | 57 پست
سلام.منم‌۸روزه سقط کروم با قرص سایتوتک جنین ۶هفته بود .. سه روز اول خونریزی زیاد بود بعدش دیگه خیلی ...

سلام عزیزم من سه شنبه این هفته با قرص سقط کردم الان ۵ روزه میگذره خون ریزیم قطع نشده و بدن درد دارم جنین ۵ هفتش بود.. چی خوردی چیکار کردی قطع شد خون ریزیت؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام  من الان پیامت رو دیدم منم میخام فردا با سایتوتک سقط کنم خاستم ببینم درد داشت؟الان حالت چج ...

سلام عزیزم

بستگی به بدن خودت داره بعضی از عوارضاش رو به نفر اثر میزاره رو بعضیا نه ولی اگ مصرف کردی همزمان یکی زیر زبان و یکی واژینال استفاده کن اصلا نباید حرکت کنی یک نفر هم حتما باید کنارت باشه بعد از دوز اول نیم ساعت بعدش یکی دیگه واژینال استفاده کن  تا سومی ک مصرف کردی اگه به خونریزی افتادی ک دفع میشه  ممکنه چند ساعت طول بکشه تا ب خونریزی بیفتی 

منم بعد از دو هفته درد و عقب افتادن پریودم  سقط طبیعی داشتم بعد ازون هم چنروز خونریزی طبیعی دا ...

سلام عزیزم منم‌مثل شما شدم شما چیکار کردید خونریزیتون قطع شد ؟ دیگه جونی نمونده واسم 

منم ۹ فروردین با قرص سقط داشتم هنوز خونریزی دارم.شنبه نوبت دکتر دارم ولی میترسم بگم باقرص بوده😔 کا ...

سلام منم همزمان با شما سقط داشتم هنوز دکتر نرفتم و مثل شما خون ریزی دازم هنوز. میشه به منم بگی دکتر چی بهت گفته؟؟؟؟

سلام منم همزمان با شما سقط داشتم هنوز دکتر نرفتم و مثل شما خون ریزی دازم هنوز. میشه به منم بگی دکتر ...

سلام عزیزم شما چند هفته بودی و با قرص سقط کردی 

همه ی زندگیم ...بچه هام... 
سلام من قرص سایتوتک خوردم فقط ی روز خونریزی داشتم خیلی میترسم ک کامل سقط نشده باشه چون دفه قبلی خیل ...

سلام. من دیروز قرص استفاده کردم. از چهار عصر تا ۱۲ شب خونریزی و لخته شدید داشتم. بعدش دیگ فقط لک خیییلی کوچیک. شما با یک روز سقط شده بود؟ استرس دارم تا بخوام برم سنو