2777
2789
عنوان

قرص سفید کننده گلوتاتیون...

3119 بازدید | 20 پست

کسی هست استفاده کرده باشه...؟! 

عوارضی هم داره.؟؟ 

اثرش دایمه یا موقت... ؟! ؟

و اینکه من خودم رنگ پوستم سرخ و سفیده، تقریبا خیلی سفیدم ولی دوست دارم بیشتر سفید بشم رو منم تاثیر داره..؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتش با دلار حساب میشه...تاثیرش دائمه...هرجا هم پیدا نمیشه

اولین باره میشنوم چ جالبه

عوارض نداره؟

روزی چندتا میخوری؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
اولین باره میشنوم چ جالبه عوارض نداره؟ روزی چندتا میخوری؟

خواهر مگه من پول دارم بخرم؟ معلومه ک عوارض داره بالاخره بی عوارض نیست...آمپولش خیلی بهتر از قرصه ک متاسفانه هنوز موفق نشدم بخرمش

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
چند درجه سفید میکنه باید بریم پزشک برامون بنویسه یا همین جوری داروخونه بهمون قرصو میده؟ 

مگه گیر میاد ک بری ب راحتی بخری؟ باید انقد بگردی تا پیدا کنی

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

برای کلیه و کبد بشدت خطرناکه ..ولی اصلا از ایران تهیه نکن..همه چی قلابی شده و گرون ..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
بیشتر ببینید
توی گوگل سرچ میکردم میگفتن اتفاقا برای بدن خوبه...  میشه یکم اطلاعات بهم بدی...

قبلا پیج یه دکتر استرالیایی داشتم اونجا میگفت سفیدی به چه قیمتی که کبدت از کار بیوفته😮😯در مورد گلوتاتیون اونجا فهمیدم.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
بیشتر ببینید