خدا بیامرز 1 سال پیش فوت کرد الان یادم اومد یچیزی میگفت تو حموم دختر نباید کف حموم بشینه از مامانم نخواستم بپرسم میخام ببینم راسته یعنی بخاطر جن و ایناس >؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نشین عزیزم یهو عفونت میگیری به خاطر خودت میگم چون جدا تو دوستام دیدم میگم چون رحم قدرت مکش داره ممکنه میکروبهای زمین رو به خودش بکشه یا همون اب میره عفونت میشه نشین زمین از این به بعد 😌💫
استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و زمین وسط بحث مارو ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
خوب شد گفتی من فکر کردم الکی هست، مرسی عزیزم انشالله درمان میشه
خواهش میکنم گلم .ممنون 🌷
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
ممنون خدا رفتگان شمام بیامرزه ولی به پریودی چ ربطی داره خب نفمیدم
از پریود منظورم این بود که تو زمان پریود میشینن زمین بعضیا
استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و زمین وسط بحث مارو ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
نشین عزیزم یهو عفونت میگیری به خاطر خودت میگم چون جدا تو دوستام دیدم میگم چون رحم قدرت مکش داره ممکن ...
قبلا مینشستم عفونت گرفتم
ولی خوب ک گفتین ممنونم 🌹
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
نه عجیب نیستی من با ۲۶ سال سن تو بعضی موقع ها که میرم حموم کودک درونم فعال میشه کف شامپو رو از سرم برمیدارم حباب میکنم 😐😂😂❤