2777
2789
عنوان

شب اول قبر😔لطفا بیاید

219 بازدید | 13 پست

خانما امشب شب اول قبر بابای زنداداشمه  بخاطره کرونا مراسمی نگرفتن غذا یا خرمایی هم ندادن ثوابش برسه بهش  لطفا هر کی در توانشه یه فاتحه بخونه  شب سختیه براش 😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عموی منم شب اولشه برای کرونا....خدا بیامرزتشون واقعا...غریبانه میرن

خیلی غریبانه بنده خدا خیلی مظلوم بود  خیلی... منه غریبه اینقد براش گریه کردم سرم داره منفجر میشه 

خدا هممونو بیامرزه. وقتی تاپیکای اینجا رو میبینم یه عده چقد زندگی رو عجیبب جدی گرفتن 

بعضیا که مظلوم بودن آدم دلش براشون کباب میشه این بنده خدا اونقد سنی هم نداشت 😔😔😔😔

خدا بیامرزد شون . میشه بگید چند سالشون بود ؟ و علائم چی داشتند؟ بیماری زمینه ای چی ؟ 

ببخشیدا میپرسم . چون الان من و خانواده شوهرم همگی باهم کرونا گرفتیم سه چهار روزه ک مشخص شده

بعضیا که مظلوم بودن آدم دلش براشون کباب میشه این بنده خدا اونقد سنی هم نداشت 😔😔😔😔

عاقبت از خاک ما غباری ماند؛زنهار...

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو
خدا بیامرزد شون . میشه بگید چند سالشون بود ؟ و علائم چی داشتند؟ بیماری زمینه ای چی ؟  ببخشیدا ...

۵۵بودن

سرفه میکردن رفتن بیمارستان خوب شده بودن ۱ساعت قبل فوتشون با خانمش صحبت کرده گفته باید مرخص بشم  بعدش یه قرص آوردن دادن بهش ۱ساعته فوت شده 😔😔😔هیچ علائم دیگه ای هم نداشتن سرفه هاشم خوبه خوب شده بوده