2777
2789
عنوان

حل سوال بیا توو ترو خدا

55 بازدید | 8 پست

خلاصه مسئله اینه :

مثلا n تا معلم هستن که باید کل روز های هفته تو یه دوره تناوب ثابت بیان مدرسه و تدریس انلاین کنن  حتی پنجشنبه جمعه ( ماه ها سی روزه هستن ) 

بعد این معملما  هر کدوم دوره تناوب خودشون دارن مثلا اقای x دو روز یه بار میاد اقای y سه روز یه بار و..  همه روز اول مهر کارشون رو میخان شروع کنن برا همین روز اول مهر همه هستن تو مدرسه 

حالا میخام ببنیم مثلا  کدوم روز ماه هستش که همه معملما همزمان حضور دارن ؟

مغزم ترکید نمیدونم چیجوریههههههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی با ب م م اوکی میشه ؟ 

اره، مثلا یکی دو روز یه بار، یکی سه روز یه بار نهایتا روز ششم همدیگرو میبینند یا اگر یکی هم چهار روز یه بار بیاد ب م م ۱۲ میشه روز دوازدهم همدیگر رو میبینند.

اره، مثلا یکی دو روز یه بار، یکی سه روز یه بار نهایتا روز ششم همدیگرو میبینند یا اگر یکی هم چهار روز ...

خو الان 2 و 4 و 13 و 12 

ب م م اش میشه 7 ؟  استاد خروجی که گفته برای مثال این عدد ها رو داده خودش حسابکرده حجواب داده 7 

خو الان 2 و 4 و 13 و 12   ب م م اش میشه 7 ؟  استاد خروجی که گفته برای مثال این عدد ه ...

این مدرسه چهار معلم دارد که هر معلم به ترتیب هر ۲ روز یک بار، هر ۴ روز یک بار، هر ۱۳ روز یکبار و هر ۱۲ روز یک بار به مدرسه می‌آیند. این معلم‌ها پس از اولین روز مدارس، ۱۵۶ روز بعد در ۱۵۷امین روز تحصیلی دوباره با هم به مدرسه می‌آیند و آن روز ۷ام ماه است. بنابراین در خروجی عدد ۷ چاپ می‌شود.

این مدرسه چهار معلم دارد که هر معلم به ترتیب هر ۲ روز یک بار، هر ۴ روز یک بار، هر ۱۳ روز یکبار و هر ...

درسته دیگه، ب م م ۲،۴،۱۳ و ۱۲ عدد ۱۵۶ (۱۲*۱۳) میشه که چون اول ماه همدیگر رو دیدند  ۱۵۶ روز رو به اون اضافه میکنیم میشه ۱۵۷، چون ماه سی روزه هست ۱۵۰ میشه ۵ ماه بعد هفت روز میمونه که میشه روز هفتم ماه.