2777
2789
عنوان

نی_نی_یار بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💚💚💚💚💚💚💚

دوستان بچه هایی که تو تاپیک قبلیم که قفل بود اگه لایک نکردین حتما حتما لایک کنید که تعداد به 45 نفر حتما برسه 

چون سایت خرابه و خیلی ها حتی نمی تونن پیام هاشون رو باز کنند مجبور شدم اینجوری درخدمتتون باشم اگه دخترا و خانم های خوب و گوگولی باشید 😍😘😋 اخر ختم یادتون می دم چطور از شررررر تبلیغات خلاص بشید 😎

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

@malake_yazdahom

عزیزم فردا نوبت خواهرته ان شالله هرحاجتی داره به زودی روا بشه و همیشه سلامت و شاد باشه بهشون بگو صدقه یادشون نره ❤️😘😍

کسانی که فردا خوندن بیان لایک کنند

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
دوستان من دسترسی به پیام ها رو از دست دادم😖😭 دیگه حتی نمی تونم پیام خصوصی ها رو بخونم لطفا هرکی هر ...

عزیزم مشکل فنی داریم و دارن تلاش میکنن زودتر حلش کنن

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

دوستان من دسترسی به پیام ها رو از دست دادم😖😭 دیگه حتی نمی تونم پیام خصوصی ها رو بخونم لطفا هرکی هر ...

ماهم به پیام خصوصی دسترسی نداشتیم و نداریم.

تو داشبورد که میری،زیر اون قسمت که مربوط به تایپیکهایی هست که ذخیره یا ایجاد کردی،زیر اون قسمت میتونی پیامهایی که برات میاد رو ببینی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

@mamanieariya  

عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله هرحاجتی داری به زودی روا بشه و با شادی و ارامش زندگی کنی مشکل خواهرتم حل بشه صدقه یادت نره گلم 😘❤️🥰

کسانی که فردا خوندن بیان لایک کنند

@mamanieariya   عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله هرحاجتی داری به زودی روا بشه و با شادی و ارام ...

سلام عزیزم فکرکنم سایت درست شده میتونی قفل کنی تاپیک رو

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

دوستان انگار سایت درست شده و برگشتیم تو تاپیک ختم اصلی خودمون کسانی که لینک ختم اصلی رو نمی دونن لینک اشو اینجا می زارم برن کل اون جاها که لایک نکردن بکنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5203040/ختم-سوره-الرحمن-و-دعای-هفتم-صحیفه-سجادیه?postId=164674325