2777
2789
عنوان

بلاتریکس من هنوز تو شوکم😐

757 بازدید | 27 پست

الان اون فصل شاهزاده دورگه رو دارم میخونم که راجب ننه بابای ولدمورته.وای اصن نمیتونم هضمش کنم نمیدونم چرا...همچین جادوگری از یه مادر فشفشه و بابای مشنگ؟😐

@bellatrixlestrng    

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاهزاده دورگه عالیه بهترین بخش های پاتره

اره دقیقا منم حس میکنم بهترین کتابشه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

@bellatrixlestrng    

بلا یه سوال دیگ😁ولدمورت چطور فهمید پدر و مادرش کی بودن ؟ دامبلدور بهش گفت؟

@bellatrixlestrng     بلا یه سوال دیگ😁ولدمورت چطور فهمید پدر و مادرش کی بودن ؟ دامبلدور ...

اره فکر کنم دامبلوور گفت 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

وای پس "جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها" رو ببین

مال قبل از ولدمورته 😁

من بعد از سال ها که هری پاتر از سرم افتاده بود دوباره با دیدنش اینشکلی😍😍 شدم🤣🤣🤣🤣

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
من زندانی ازکابانشوبیشتردوستدارم

اونم یکی از کتابای خوبش بود.ولی از کتاب ۴ به بعد هیجانش ب طور شگفت انگیزی بالا رفت

وای پس "جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها" رو ببین مال قبل از ولدمورته 😁 من بعد از سال ها که هری ...

همشو دیدم😂

همشو دیدم😂

عاااا😄😄😄فریینن

از این دوره لذت ببر همیشه اینجوری نمیمونه منم یه زمانی هرررر روز دو سه قسمت از فیلم هری پاترو میدیدم و حتماهم یه یکیش قسمت چهارش بود😁😁😁😁

اینقدرررر عاشق قسمت چهارش بودمممممم😍🤣 با کتابش که خون گریه کردم 🤦‍♀️🤣🤣

یادش بخیر چقدر دلم میخواد دوباره ببینم فیلماشو ولی دیگه وقت نمیکنم ☹☹

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...

اصلا تمام صحنه هاش اومد جلو چشمم 😐

اونجا که برای اولین بار تو باغ وحش مار دید ، اونجا که هاگرید در کلبه چوبی رو شکست اومدتو 😍 مبارزش با اژدهاااا

اونجا که به دابی جوراب داد 😍 

اونجا که براش نامه ی عصبانی فرستادن 😁

اه تف به این زندگی ☹

عاااا😄😄😄فریینن از این دوره لذت ببر همیشه اینجوری نمیمونه منم یه زمانی هرررر روز دو سه قسمت از فی ...

منکه تا اخر عمرم عاشقشم

همین بلاتریکس ک تگ کردم ۱۸ سالشا و از ۹ سالکی طرفدارش بوده