2777
2789
عنوان

شوهرم برام تولد نگرفت😔😔اولین تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 50 پست

بیخیال دختر منم همسرم تولدم فقط تبریک گفت وبس تازه روزتولدم تنهامم گذاشت حالامنه نمیدونم چی توفکرتولدشم که دوماهه دیگس

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
اینجوری ک معلومه بهونه میاره ها خب از مامانش یا داداشش یکم پول میگرقت ی  چیز میگرفت یا ب ابجیش ...

نمیدونم شاید ولی خوانوادشم جوری نیستن که ازشون پول قرض بگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه وقتی حرف دلتو بدون رودر باستی بهش بزن که تکرار نکنه

الان نگی سال بعدم خودشو میزنه به اونراه از این طرف تو ناراحت میشی.....

محتسب همی گردد دور شهر      که خون خلق حلال است و اب باده حرام  
نه آخه میدونست من چقدر برام مهمه این چیزا 

خوب نمیدونسته که توواست مهمه و پول نداشته حالا امسال بمون ببینم چکار میکنه😊😊😉

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
بیخیال دختر منم همسرم تولدم فقط تبریک گفت وبس تازه روزتولدم تنهامم گذاشت حالامنه نمیدونم چی توفکرتول ...

تازه اینم بگم خواهراش میدونستن تولدمه ولی یه تبریک نگفتن درصورتی من همیشه تیریک میگفتم هرچنددیگه واسم مهم نیس

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇

قبلش یاداوری کن ک تولدت نزدیکه و توقع سوپرایز داری هزینه تولد مگه چقدر میخواد باشه ک بگه سرمایه گذاری کردی بگو کم بگیر ولی بگیر ما زنا دلمون به اینا خوشه 

باورکن برای مردا باید همه چی رو توضیح بدی تا بفهمن وگرنه فک میکنن برات مهم نیست 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

کجایه کاری خواهر اینکه خوبه من اولین تولدم که تو عقد بودیم اومد یه دعوای بزرگ راه انداخت جلو همه بی ابروم کرد مامان باباش یه کادو واسم نگرفتن تولد امسالمم همینطور واسم هیچی نگرفت نه خودش نه خانوادش 

بحث من تولد نیست بحث من اهمیت دادنه فک میکنم بهم اهمیت نداده 

اره اهمیت نداده مثلا اگه اول صبحی یه اس ام اس میداد بعدا هم زنگ میزد تبریک میگفت وسط روزم یه کادو در حد ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن که چیزی نیست میگرفت چی میشد خیلی هم ارزون درمیومد

منم خیلی گفتم برام تولد مهمه اما هرسال پول نقد میده در حالی که من میگم من پول نمیخوام یک شاخه گلم برام کافی یا یک کیک اما باز کاره خودشو میکنه یاد گرفتم بیخیال باشم 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
ماشش ساله همینیم خودم کیک میخرم واس خودم ی ناهارتوپ درست میکنم میگم مفته بیابخور حسابی میخندیدم ومیخ ...

چقد از رفتارت خوشم اومد.خیلی خوبه ادم خودشو دوس داشته باشه

زندگی بایدها و نباید ها نیست!لذت ببر ازونچه که مطمعنی تقدیر توعه!
نمیدونم شاید ولی خوانوادشم جوری نیستن که ازشون پول قرض بگیره 

پس بیخیال باش 

توام ک دیگ کادو نگرفتی 

دیگ ب روش نیار

ی صلوات برای سلامتی تو دلی هام میفرستی؟ممنونم مهربون 🥰.        تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫: tork👩🏻‍🦱✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁
2810