2777
2789
عنوان

شوهرم برام تولد نگرفت😔😔اولین تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم چی بگیم اخه ما... ببین همسرت اگه بهت توجه دارهو خوش اخلاقِ ازبابت کادو ندادن زیاد ناراحت نشو. هرچندکه ماخانما توقع داریم.... حالا ک میگی بهش گفتی که ناراضی هستی..اونم واست خرس گرفته‌.. بگزر ... 😬

بحث من تولد نیست بحث من اهمیت دادنه فک میکنم بهم اهمیت نداده 

اشکال نداره عزیزم بعضی چیزا ک برا ما خیلی مهمه برا مردا اصلا اهمیت نداره.بیخیال

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وااا خوب نداشته اشکال چی داره 😑😕🥺🥺🥺

میتونست زود تر به فکر باشه یا یه کادوی کوچیک بگیره نه این که جلوی اون همه آدم که دیدن من واسه تولدش همه کار کردم منو کوچیک کنه 

عزيزم به مظرم اگه براى كسى كارى ميكنى، توقع جبران نداشته باش. درسته هممون دوست داريم روز تولدمون جشن و كادو ... داشته باشيم، ولى اگه به هر دليلى نشد مقابله به مثل و دعوا نداره. راحت به همسرت بگو عزيزم من شرايطتو ميدونم، توقع كادو گرونم نداشتم ولى دلم ميخواست كسى كه برام انقد مهمه، به روز تولدم توجه كنه. اينطورى براى سال بعد ايشالا جبران ميكنه

ماشش ساله همینیم خودم کیک میخرم واس خودم ی ناهارتوپ درست میکنم میگم مفته بیابخور حسابی میخندیدم ومیخوریم کلی خوش میگذره   😇😇😇خودت بخودت اهمیت بده ب اونم سوپریزکن ی روزی عوض میشه

حالا اون اشتباه کرده تو چرا همون اشتباهو تکرار میکنی اینکارا برای دوستی و ایناست ن برای همسر ادم

خودتو ناراحت نکن اونموقع شاید دستش خالی بوده یا یه مشکلی داشته نتونسته کادو بگیره

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

عزیزم مهم نیس حالا بالاخره گرفتن دیگه باز اینقدر ناراحتی ایشالله میرید خونه خودتون دوتایی تولد میگیرین خیلی مسعله پیش پا افتاده ای هس برای چندماه ناراحتی  

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
2810