2777
2789
عنوان

کی میاد باهم درس بخونیییییییییم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 39 پست

من ریاضی جامع مهروماه

فیزیک واسه هر پایه جداست دهم میکرو یازدهم نشر و دوازدهم هم نشرالگو

زیست خیلی سبز

شیمی مبتکران

ادبیات موضوعی خیلی سبز

عربی جامع میکروطلایی

زبان نردبان خیلی سبز

دینی میکروطلایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم اسی جالبه درخواست دوستی دادی ولی واسم بالا نمیاد😂😂😂

واااااااااای واسه منم همین جوره.بهم درخواست دادن ولی بالا نمیاد.بیا تلگرام  آبجی Dream2067@

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
آره ۲۶ سالمه ولی دور دور هم نبودم.از پارسال کم کم یه چیزایی خوندم.متاهلم و دو تا بچه دارم.ولی خب دست ...

سلام خانمی میگم منم متاهل و بچه دارم دوتاچطوری برنامه ریزی کردی واسه درس خوندن ؟واتس آپ داری؟

سلام خانمی میگم منم متاهل و بچه دارم دوتاچطوری برنامه ریزی کردی واسه درس خوندن ؟واتس آپ داری؟

سلام‌عزیزم‌.من همسرم خیلی کمک میده بهم.بیشتر وقت درس خوندنم وقتایی هست که بچه ها خوابند یا همسرم خونه ست و مراقب شونه.آره واتساپ دارم عزیزم.

شما هم شروع کردی به خوندن یا تصمیم داری بخونی؟؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
سلام‌عزیزم‌.من همسرم خیلی کمک میده بهم.بیشتر وقت درس خوندنم وقتایی هست که بچه ها خوابند یا همسرم خون ...

اوکی ببین این شماره وات ساپ منه من از پارسال خوندم تا اردیبهشت دیگه ول کردم چون ناامید شدم از اردیبهشت تا کنکور اصن نخوندم ولی امتحان دادم شدم ۳۰۰۰۰رتبم الان دلم میخاد بخونم و هدف من فیزیو تراپی هس ۰۹۹۱۷۷۴۱۰۰۴اگه میشه بیا تو واتس اپ

سلام‌عزیزم‌.من همسرم خیلی کمک میده بهم.بیشتر وقت درس خوندنم وقتایی هست که بچه ها خوابند یا همسرم خون ...

منطقه چند هستی؟بالاخره ما که متاهلیم باید شهر خودمون قبول بشیم منم اصفهانم و رتبه خوبی میخاد واسهرقبول شدن