2777
2789
عنوان

پشت کنکوریای تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 64 پست
من هنوز باور نمیکنم قبول نشدم😭😭😭هنوز آروم نیستم که بتونم تمرکز کنم

الهییییییی

اشکال نداره تو الان پایت حسابی قوی شده.امسال بهترین رتبه ی ممکن رو میاری اگه تلاش کنی گلم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا😭

اگه بشینی و گریه کنی روزگار دلش نمیسوزه و چه بخونی چه نخونی بیرحمانه میگذره..اون کاری به حالو هوا و شرایطت نداره...پس محکم‌بخون و بدون روزگار احساس نداره و منتظر نمیمونه..محکم‌بخون با ی برنامه ریزی عالی

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋
الهییییییی اشکال نداره تو الان پایت حسابی قوی شده.امسال بهترین رتبه ی ممکن رو میاری اگه تلاش کنی گل ...

ایشالا،اصلا هیچکس باور نمی کرد قبول نشم حالم داغونه،ایشالا هر چی خير و صلاحه برای همه

لايك نكنيد لطفا😉
عمومی هات رو به شدت قوی کن،برای زبان هم کتاب خاصی نیست باید زبانت عالی باشه

تخصصی نداره؟

ببخشید میپرسم اخه نمیدونم

تاحالا فقط کنکور تجربی دادم

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
عززززییییییزززززم.مرسیییییی میشه لطفا منابع و ساعت مطالعه و آزمون اگه میری اسمشو بگی گلم؟

زیست درسنامه رو از روی سیر تا پیاز میخونم و تستا رو از رو خیلی سبز میزنم

شیمی گاج دارم

زبان شهاب اناری 

فیزیک گاج دارم

ریاضی خیلی سبز دارم

ادبیات جامع خیلی سبز و نشر الگو دارم

عربی خیلی سبز دارم

دینی خیلی سبز دارم

زیست درسنامه رو از روی سیر تا پیاز میخونم و تستا رو از رو خیلی سبز میزنم شیمی گاج دارم زبان شهاب ا ...

خیلیم عالی تقریبا مثل همیم

واسه من ایناست:

ریاضی:کلاس آنلاین آریان حیدری+ مهر و ماه و خیلی سبز و تگزاس
فیزیک:کلاس آنلاین آقای کامران+میکرو گاج
زیست:جزوه طلایی ماز +خیلی سبز
شیمی:خیلی سبز
عربی:کلاس آنلاین واعظی+ خیلی سبز
زبان:جامع مبتکران
دینی:میکروگاج
ادبیات:موضوعی نشرالگو+جامع خیلی سبز

آزمونمم آزمون ماز   برنامه راهبردیش کاملا مثل قلمچی هست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
تخصصی نداره؟ ببخشید میپرسم اخه نمیدونم تاحالا فقط کنکور تجربی دادم

عموميش با عمومی تجربي يکيه،تخصصيش فقط زبانه اگر اشتباه نکنم100تا سواله از زبان تخصصی که اصلا ربطی به کتاب زبان مدرسه نداره،خیلی زبانت باید خوب باشه که بتونی بخونی،جواب دادن پیشکش😂😂

لايك نكنيد لطفا😉
2810