2777
2789
من‌الان از سونو آمدم  ۳۶ هفته و دو روزم  نی نی شده ۲۷۵۰ و سفالیک شده

خداروشکر خدا پشت و پناه دوتاتون باشه عزیزم

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دلم خونه ازشون ویار شدید داشتم بخودشون نیاوردن مادرشوهرم بخدا آب نمیتونستم بخورم...وقتی زایمان کردم از زایشگاه اومدم تو بخش مامانم مثل طلبکارا باهام بود نمیدونم چرا...وقتی اومدم خونه مامانم اومد پیشم همش اخماش توهم بود باهام سرسنگین بود مادرشوهرم دوروز درمیون اومد پیشم یه خروس داش منو بچه زردی داشتیم باید سردی میخوردیم شوهرم‌گف خروستو بده بکشم گف نه حیفه....دلم از همشون خونه کثافتا ...سختیشو اینجاس بچه بعد از چهار ماه از دستش دادم از همشون بدم میاد

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
یکم زیادی حساسی به نظرم خب خیلی خوبه که به فکر بچه شما هست و دوسش داره، درسته حامله هستی ولی بچه که ...

اخ چقدر قشنگ گفتی واقعا ادم بعضی وقتا ب این حرفا نیاز داره از ی دوست بشنوه

انقدر سخت نگیر زندگی برا خودت تلخ میشه

ممنون میشم درخواستمو قبول کنی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
راهش دوره اما چند بار آش فرستاد واسم میدونس دوس دارم❤ خدا خیرش بده از مامان خودم مهربون تره

واقعا؟ مامان هودت هیچ کاری نمیکنه واست؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
واقعا؟ مامان هودت هیچ کاری نمیکنه واست؟ 

چرا مامانم که همسایه مونه! خیلی کمک دستمه اما احساساتی نیس ... با این که تک فرزندم لوسم نکرد اصلا

مادرشوهرم مهربونه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
زن هستی ولی مرد باش.منم زنم.ولی انتظاری از کسی ندارم با اینکه همه مهربونن لطف دارن.ولی آویزون نمیکنم ...

ممنون واقعا ادمو با حرفات اروم مینی ممنون میشم قبول کنی

من باردارم بنده خدا هر روز زنگ می زنه البته خودش پزشکمم هست هفته ای دوبارم میاد بهم سر میزنه معاینه ...

دکتر زنانه مادرشورت؟ 

من دلم خونه ازشون ویار شدید داشتم بخودشون نیاوردن مادرشوهرم بخدا آب نمیتونستم بخورم...وقتی زایمان کر ...

چرا؟؟؟؟ 

یعنی بچت 4ماهش بود فوت کرد

اخه چرا چیشد؟ 

تقصیر کسی بود؟؟ 

مادرشوهر منم تا قبل اینکه بفهمه باردارم گاهی غذا درست می‌کرد برامون نی فرستاد اما از وقتی فهمید باردارم دیگه نه غذا درست میکرو میفرستاد و نه حتی گاهی حالمو می پرسه با اینکه می دونست استراحت دارم هیچ کاری نکرد خونه ما تا مادرشوهر 100 متر هم فاصله نیست 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
برای بچه های خودشان کم بوده حالابرای ماهم بکنند؟مگرکسی برای آنهامی کرده؟بنده خداهاخودشان هم یک روزی ...

من کاملا با شما موافق ام. هیچ هیچ انتظاری هم از مادرشوهرم نداشته و ندارم. اما قضیه اینه که بعضی مادرشوهرا مثل مادرشوهر استارتر خیلی پر رو اند.خودشون هیچ مهربونی و لطفی ندارند و از اون طرف طبق طبق انتظار و توقع دارند

خیلی اهمیت میداد

مثلا یکبار هم زنگ نزد حالمو بپرسه ولی یه جشن کوچیک داشتیم خونه بابام(من خونه بابام اومده بودم همسرم خیلی ازم دور بود) زنگ زده بود به همسرم به دروغ بهش گفته بود زنت تو مراسم لخت بوده و... (اینا اصلا تو مراسم ما نبودن) 

دو روز کامل فشار و عصبانیت شدید به من باردار پا به ماه و همسرم که ازم دوره و نگران وارد شد و هنوزم که یادش میوفتم مغزم درد میگیره از اونهمه اذیتی که شدیم

شوهرم فردای اون روز پاشد با ماشین اونهمه راه و رانندگی کرد اومد پیشم😔😔

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2810