2777
2789

من شش ماهمه نگم براتون از ویار حاملگیم و سه چهارماه اول که ماسک میزدم تا ی غذای درس کنم برا خودم مامانم ندارم فوت کرده خونه نادرشوهرم چن کوچه اوبرتره اصن ی بار نگفت بیا اینجا غذا بخور یا برات یه چیزی بفرستم کلا هیچی خیلی حالم بد بود قدی ک پاشدم رفتم شهرستان خونه خواهرم حالا مادرشوهرم مامانش مریض شده رفته شهرستان شوهرش و بچه هاش نرفتن امروز زنگ زدم احوال پرسی میگفت کسی نیس براشون غذا درس کنه منم تا مامانم مرخص نشه نمیام حالا دخترش همسن منه پرستاره سرکار میره منظورش بود تو برو غذا درست کن منم زورم میاد میگم چطو من ایجور بودم محلم نمیداد شما بودید میرفتید بعضیا بم گفتن خونهرخودت غذا درس کن بفرس براشون چهارنفرم هستن اینم بگم شوهرم اصن نگفت برو غذا بپز براشون چون چن روز پیش من گله کردم گفتم مامانت معرفت نداشت یه غذای برا عروس حاملش بزاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگی دختر خودشم همسن توعه دیگه

معمولا تو این مسائل تا دختر باشه به عروس نمیرسه

حالا اگر خودت دلت میخواد یه وعده غذا درست کن ببر

احساس اجبار نکن. به خاطر این قضیه هم با همسرت بحث نکن هرگز

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

عزیزم یه قابلمه شوید پلو درست کن دوتا تن ماهی بذار روش

بعدم پیامک بده به پدرشوهری، کسی که شعورش میرسه بگو ویار حاملگی دارم بوی غذا حالمو بد میکنه، همین از دستم بر اومد، نوش جونتون

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
عزیزم یه قابلمه شوید پلو درست کن دوتا تن ماهی بذار روش بعدم پیامک بده به پدرشوهری، کسی که شعورش میر ...

اینجوری بهشونم فهموندی که تو هم اذیتی، و توقع داری ازشون

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖