2777
2789
عنوان

حسو حالم خوش نیست

1022 بازدید | 44 پست
ﻣــَـــــﻦچهﺳــــﺂﺩﻩ ﺍَﻡ ﮐِـــﻪ ﮔــﻤــــﺂﻥ ﻣﻴﮑﻨـــﻢ ﺍَﮔـﺮ ﻧﺒـــــﺂﺷــــﻢ ﺩِﻟـــﻲ ﺑـــﺮﺁﻳــــﻢ ﺗﻨــﮓ ﻣﻴﺸــــــﻮﺩ ﺍَﻣّـــﺂ ﺣﻘﻴﻘــــﺖ ﺍﻳـــﻦ ﺍَﺳـــﺖ ، ﮐِــــﻪ ﺍَﮔــﺮ ﻧﺒــــﺂﺷـــﻢ ،ﻓﻘـــــــــﻂ نیستم
به آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر که برسی . . . . . فقط نگــــــــــــــــــــاه میکنی
یه وقتایی هست میبینم فقط خودمم و خودم! دوست دارم، همدرد ندارم... خانواده دارم، حمایت ندارم... عشق دارم، تکیه گاه ندارم... مثل همیشه؛ همه چی دارم و هیچی ندارم!
به آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر که برسی . . . . . فقط نگــــــــــــــــــــاه میکنی
ﺑﺮﺍﮮ ﺩﻝ ﺧـــﻮﺩﻡ ﻣﮯ ﻧﻮﯾﺴﻢ ﺑﺮﺍﮮ ﺩﻟﺘﻨﮕــﮯ ﻫﺎﯾــﻢ ﺑﺮﺍﮮ ﺩﻏﺪﻏــﮧ ﻫﺎﮮ ﺧـــﻮﺩﻡ ﺑﺮﺍﮮ ﺷﺎﻧه ﺍﮮ ﮐﮧ تکیه ﮔﺎﻫــﻢ ﻧﯿﺴﺘــــ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻟﮯ که ﺩﻟﺘﻨﮕﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺮﺍﮮ ﺩﺳﺘﮯ که نوﺍﺯﺷﮕــــﺮ ﺯﺧـﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺮﺍﮮ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﮯ ﻧﻮﯾﺴـــﻢ ﺑﻤﯿـــﺮﻡ ﺑﺮﺍﮮ دلم که ﺍﯾﻨﻘـــﺪﺭ تنهاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید خودم را بگذارم کنار خودم و پیاده رو را تا آخرین سنگفرش شانه به شانه راه برویم… غروبی آرام برای یک تنهایی دو نفره
ای کـــــــودک. . . کفش هایم را نپوش تلاش تو برای بزرگ شدنت غــــــمگینم می کند . . . کــــــودک بمان ، کوچــــک بمان . . . من در بزرگ شدنم دردهایی دیدم که کــــــــوچک کرد، بزرگ شدنم را . . .
بـــعـــد از مـــرگــــم . . . جنــــــازه ام را بســــوزانیـــد مـــی خــــــواهم . . . حــسرت ســـر خــاک آمــدنـــم به دل خـــیلی هـــا بمـــــانـــد . . .
وای که چقدردلم گریه میخواهد، دستهایم راادرآغوشم گره کنم وزارزاربگریم ، دلم تنهایی شباته روزمیخواهد دلم بغض شکسته دارداین روزها دلم عجیب گریه میخواهد
طراحی نصب وراه اندازی دوربینهای مداربسته باکمترین هزینه09376364198
قصه ی دوست داشتن من، همانند دختر کوری ست که هر روز به ماهی مرده اش غذا میدهد...
عجـــــــــب طعـــم گسی دارد .. دروغ هـــــــــایت وقتـــــــــــی .. به خورد گوش هــــــــــــایم میرود تمام ذهنـــم را جــــــمـــع می کنـــد .. !!!
به این دلتنگی عادت دارم هرروز به این که ساده دارم میرم از یاد
این بی خبری ها گاهی دیدار از سر اجبار نبودن ها… ندیدن ها یعنی برو گاهی چقدر خنگ می شویم
خُدایـا شَبیہ بادکُنکـ شده ِام اَز بغض هـایے که ِ بہ اِجبـار فُرو داده ِام اِلـــــتِماسَت میکنَم فَقط  یک   ِسـوزَטּ تکہ ِ تکہ شدَنم با خــودَم