2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کمی سینه هام درد میکرد و تیر میکشید قبل پریودی و بعضی اوقات دیگه 

ولی چند وقت پیش کمی نوک سینه ام رو فشار دادم و یه ترشح کوچیکی داشت واسه اون رفتم پیگری کنم که به اینجا رسید

منم فیبروکیستیکم و چیز خیلی ترسناکی نیست غدد شیردهی داخل سینه حالت کیست میشن

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

من دارم ، فیبرو کیست 

دو تا تو ناحیه ۳ و ۱۲ سینه 

ولی دکتر بهم گفته مشکلی نیست 

ویتامین ای و گل مغربی بهم داد مصرف کردم 

الانم ک باردارم 

بنظرم استرس نده بخودت استرس بدترین چیزی که ادم رو مریض میکنه از کاه کوه نساز 

هر ۶ ماه هم چکاپ کن

کمی سینه هام درد میکرد و تیر میکشید قبل پریودی و بعضی اوقات دیگه  ولی چند وقت پیش کمی نوک سینه ...

تنبلی تخمدانم داری؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
کمی سینه هام درد میکرد و تیر میکشید قبل پریودی و بعضی اوقات دیگه  ولی چند وقت پیش کمی نوک سینه ...

اون ترشح که ممکنه بحاطر پرولاکتین باشه ،تازه اونم که باشه مشکلی نیست با یه دوره دارو درمان میشه

اون ترشح که ممکنه بحاطر پرولاکتین باشه ،تازه اونم که باشه مشکلی نیست با یه دوره دارو درمان میشه

نه آزمایش پرولاکاین و تیروئید دادم مشکلی نبود  ولی همش نگرانم که نکنه بعدا مشکل ساز بشه

همه این کیستارو‌دارن  دکترا میگن طبیعیه

من دیروز که سونو دادم یه مطبی رفتم دکتر گفت هر موقع سردرد و مشکلات بینایی داشتی زودتر از شش ماه بیا🤔و این حرفش منو ترسوند 

بعد از ظهرم دوباره جای دیگه رفتم که دکترش کمی امیدوارم کرد ولی بازم چون کسی تو فامیل نبوده این طور الان خیلی فکر ها میاد سراغم