2777
2789
عنوان

کسی بوده همسرش حس بی دی اس ام داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274783 بازدید | 202 پست
اونجوری ک گند میزنن ب باکلاسیشون🤣🤣

عزیزم اگه بگم میترکه تاپیک

تنها تر از تنها .....کاربر قدیمی ام، اولین کاربریم مال زمان دایناسورهای تیرکس بود حیف ترکید...نگاه به عضویتم نکن ، مهم کیفیته نه کمیت!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کنجکاومون کردی

نخونین این چیزا رو حالا جوگیر میشین از فردا قلاده ب دست میگین شوهر اینو بنداز گردنت،اونم نامردی نمیکنه همونجا دخلتونو میاره🤣🤣

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

خودم یه جورایی درگیرشم

هنوز اثارش روی روح و روانم هست

تنها تر از تنها .....کاربر قدیمی ام، اولین کاربریم مال زمان دایناسورهای تیرکس بود حیف ترکید...نگاه به عضویتم نکن ، مهم کیفیته نه کمیت!!!
ببخشید گلم کسی که تصورات دیگه ای هم تو ذهنش داره باید به همین س کس تراپ مراجعه کنه؟ 

تصورات اینجوری رو بله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

انگار @#نینی_یار ها مردند

که بیان این تاپیکی که انحراف جنسی رو یاد میده ببندند

حداقل باعث میشن دیگران کنجاو بشند و برن دنبالش

نگید که الان نت هست و همه تا فیها خالدون همه چی رو دیدن و بلدند

میگم خیلی ها هستند که کم سن و سالند یا بلد نیستند

با این جور تاپیک ها به سمت این انحراف ها میرند و یاد میگیرند

نخونین این چیزا رو حالا جوگیر میشین از فردا قلاده ب دست میگین شوهر اینو بنداز گردنت،اونم نامردی نمیک ...

خخخخ

ما که چند ساله اسیریم

خوش بحال اونیکه اسیر میکنه