2777
2789

سلام خانوما ,من همیشه یه روز قبل پریودم لک قهوه ای میبینم بعد خون ریزی میکنم ،

چند ماه پیش رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان خفیف داری،شنیدم علت همه اینا سردی رحم 

الان سه ماه ک لبنیات نخوردم گوشت گاو و عدس و گوجه و خیار نخوردم هر روز دم کرده دارچین و زنجبیل و اینا رو خوردم و عسل و سیاه دانه 

رحمم هر شب ماساژ داادم با روغنای گرم 

گفتم این ماه دیگه پریودم اوکی شده

اما بازم امروز لک دیدم فردا پری میشم 

یعنی هیچ کدوم از این کارا جواب نداده ؟!

سلام گلم شما این ماه باردار بودین؟

منم هر ماه قبل پریودیم لکه بینی دارم منم سردی رو کم کردم ولی باردار نمیشم یساله اقدامم🙁

شما چیکار کردید باردار شدید؟میشه راهنماییم کنی عزیزم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام گلم شما این ماه باردار بودین؟ منم هر ماه قبل پریودیم لکه بینی دارم منم سردی رو کم کردم ولی بار ...

سلام عزیزم اره ماه اول باردار شدم 

من تیر ماه رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری بزرگترین فولیکولم ۱۴ بود با کلی فولیکول ریز 

گفت دیر باردار میشی جلوگیری نکن ...

بهم قرص جلوگیری داد دو ماه بخورم 

چند روز خوردم اصلا ب بدنم نساخت 

شروع کردم تغذیم درس کردم

مشکلتون چیه دکتر رفتین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم اره ماه اول باردار شدم  من تیر ماه رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری بزرگترین فولیکول ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادین

حقیقتش من دی ماه ۹۷ باردار شدم جنینم مشکل داشت مجلور شدم تو ۱۸ هفته سقطش کنم یعنی اردیبهشت ۹۸ سقط کردم

الان یساله اقدامم خودم مشکل خاصی ندارم شوهرم آزمایش داده ضعیفه 

خودمم فقط قبل پریودیام یکی دوروز لکه بینی دارم نمیدونم میگم شاید رحمم سرده ک باردار نمیشم

میشه بگین منم چیکار کنم تا زودتر باردار بشم؟

الان تحت نظر کلینیک باروریم دو ماه دارو بهم دادن ولی نتیجه نگرفتم هنوز

شما همین برج ۸ باردار شدین؟یعنی همین تاپیکی ک زدین دوباره لکه بینی داشتین؟لکه لانه گزینیتون بوده؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم ک جواب دادین حقیقتش من دی ماه ۹۷ باردار شدم جنینم مشکل داشت مجلور شدم تو ۱۸ هفته سقطش ...

اره عزیزم من سه روز لکه بینی داشتم برا لانه گزینی حتی ب اشتباه کلی اویشن پونه خوردم 

راستیتش من نمیدونم شما چقد ب طب سنتی اعتقاد دارید ،من خیلی تحقیق کردم ک برا سردی رحم ، واقعا رحمم سرد بوده ،هر روز رو اجر داغ میشستم ،شبا کیسه اب گرم میزاشتم رو رحم ،روغن مالی میکردم با روغن زیتون و سیاه دانه ،لبنیات نخوردم ، مرتب اب هویچ خوردم برا رشد فولیکول خیلی خوبه ،هر روز دم کرده زنجبیل خوردم 

خیلی عذاب کشیدم اما همون ماه رفتم سونو فولی 20داشتم 

ممنونم عزیزم ک جواب دادین حقیقتش من دی ماه ۹۷ باردار شدم جنینم مشکل داشت مجلور شدم تو ۱۸ هفته سقطش ...

بعد شما مشکل شوهرتون بیشتر  ...

شما باید ایشون تقویت کنین 

هر روز بهش معجون بدین تا 3ماه 

موز بادام گردو و پسته و....

خرنوبم فک کنم خوبه برا تقویت اسپرم 

چندتا کانال دارم نگاه کنم میفرستم برا تقویت اسپرک 

اره عزیزم من سه روز لکه بینی داشتم برا لانه گزینی حتی ب اشتباه کلی اویشن پونه خوردم  راستیتش م ...

ممنونم عزیزم 

منم اینماه لکه بینی دارم مثل همه ی ماههای قبل

این ماه منم از روز اول پریودی تا ۲۰ پریودی زیر شکممو روغن مالی کرومو با شال میبستم و چیزای گرم خیلی خوردمو سردی خیلییی کم ولی  بازم وقت پریودیم ک شده دوباره لکه بینی دارم😔

حالا خداروشکر اینهنه آویشن و پونه خوردبن باز نشدین🙂

آره من شوهرمم ضعیفه شاید باردار نشدن من ازین باشه بازم نمیدونم شوهرمم دارو میخوره ممنون میشم بفرستی

آجر داغو منم خیلی شنیدم من چون آجر نداشتم میشستم رو سوفاژ😃

گلم فقط اینکارارو از روز چند تا چند سیکلتون انجام دادین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم  منم اینماه لکه بینی دارم مثل همه ی ماههای قبل این ماه منم از روز اول پریودی تا ...

منم تقریبا لکه بینی داشتم ،اما ماه های اخر میزان خونریزیم کم شده بود خیلی ببخشید لخته دیگه تو خونم نبود 

احتمالش زیاد برا شوهرت باشه تغذیه همسرت اوکی کن حتما ...

بعد اینکه استرس نداشته باش اصلا 

من سه ۴ ماه کاملا رعایت کردم اما اقدام نداشتم اصلا

ابان ک اقدام کردم تا ۱۴ ک تخمک گذاریم کامل رعایت کردم بعدش دیگه تقریبا ول کردم همه چی 

منم تقریبا لکه بینی داشتم ،اما ماه های اخر میزان خونریزیم کم شده بود خیلی ببخشید لخته دیگه تو خونم ن ...

ممنونم عزیزم

ان شا الله بحق امام زمان بسلامتی این دورانو طی کنی و نی نیت صحیح و سالم بدنیا بیاد❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم ان شا الله بحق امام زمان بسلامتی این دورانو طی کنی و نی نیت صحیح و سالم بدنیا بیاد❤

قربونت برم عزیزدلم 

مطمئن باش شماهم ب زوری مادر میشین 

مطمئن باش

اما اگه شدی به من خبر بده حتما 

قربونت برم عزیزدلم  مطمئن باش شماهم ب زوری مادر میشین  مطمئن باش اما اگه شدی به من خبر ...

ممنونم عزیززززم خدا از دهنت بشنوه ان شا الله 😘😘توروخدا دعام کن 

حتما بهت میگم گلم🤩🤩

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
منم تقریبا لکه بینی داشتم ،اما ماه های اخر میزان خونریزیم کم شده بود خیلی ببخشید لخته دیگه تو خونم ن ...

سلام عزیزم خوبین

ببخش گلم شما کیسه آب گرم رو چجوری میزاشتین رو شکمتون

من این ماه از سوم پریودیم شب موقع خواب شکمم رو با روغن ماساژ میدم یه نایلون میکشم روش بعد کیسع آب گرمو ده دقیقه میزارم بعد با شال مییندم میخابم

ده دقیقه کافیه؟اصلا کیسه آب گرم تاثیر داره؟

این ماه اگه خدا بخاد میخام آی یو آی بشم گفتم رحمم هم گدم بشه امید بخدا ان شاالله نتیجه بگیرم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبین ببخش گلم شما کیسه آب گرم رو چجوری میزاشتین رو شکمتون  من این ماه از سوم پریو ...

من پروژه ای داشتم ،اب میزاشتم جوش میومد داغ داغ می‌ریختم تو کیسه ،بعد چند مین میزاشتم رو رحمم ،بعد میزاشتم رو تشکم ،شروع میکردم ۵ مین ماساژ رحم و تخمدان ها بعد ک تموم میشد دوباره کیسه رو میزاشتم رو رحمم تا جایی ک سرد بشه کیسه ،بعد موقع پریود شال پشمی میبستم میخوابیدم اما شبای دیگه دلم میخواست راحت بخوابم نمیبستم ،بعدش تو اون تایمی ک کیسه رو تشک بود بعد برش میداشتم کمرم میزاشتم جایی ک کیسه رو گذاشتم گرم میشد 😁😁😁

میخوای ای یو ای کنی اگه رحمت گرم کنی عالی زود جواب میده،فقط بعد ای یو ای نکنی ،فقط قبلش

من پروژه ای داشتم ،اب میزاشتم جوش میومد داغ داغ می‌ریختم تو کیسه ،بعد چند مین میزاشتم رو رحمم ،بعد م ...

سلام عزیزم ممنونم از توضیحت.

آره گلم ب امید خدا اینماه وقت آی یو آی دارم قبلشم دارمرحمم رو گرم میکنم تو نت زده کیسه آب گرم خیلی خوبه خونرسانی رو بیشتر میکنه و در نتیجه رحم گرم میشه من دورنافم همیشه یخ بود شماهم قبل بارداریتون و قبل اینکه گرم کنید دور نافتون سرد بود؟.

بله عزیزم همه اینکارارو تا قبل آی یو آی انجام میدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم ممنونم از توضیحت. آره گلم ب امید خدا اینماه وقت آی یو آی دارم قبلشم دارمرحمم رو گرم میکن ...

سلام بله عزیزم برا من همیشه سرد بود اما واقعا سه ماه تلاش کردم ،قبل اون دست میزاشتم سرد بود اما بعدش واقعا گرم شد رحمم ...

البته دور ناف فک‌کنم سردی معده باشه...

ایشالا ک موفق باشی ،ب منم خبر بده باردار شدید 

سوال دیگه ای هم بود در خدمتم