2777
2789
عنوان

بیاین کاربر های با فرهنگ رو تگ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چیشده؟خودتو واسه چیزای بی ارزش ناراحت نکن بهشون فکر نکن 

نه این یکی خیلی با ارزشه 😅مربوط به اینجا نیست اصلا

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
اومدم اوپرا رو تگ کنم که خودت تگش کردی دوباره تگش کنم بنده خدا اذیت میشه هی واسش اعلان بره

اره بنده خدارو همه تگ کردن فکر کنم با این تاپیکم کلی فحش از اوپرا برای خودم خریدم😂ولی کاربر خوبیه دوستش دارم😍

2803
خب خداروشکر که مربوط به اینجا نیست😂😂😂😂 مسائل مربوط به اینجا خیلی حرص دراره

ارههه بدجور 😅

الان یه مردم ازار تاپیک زده 15 سالمه میخوام ازدواج کنم نظرتون چیه 😑

نه جدا کاش مربوط به اینجا بود میخوابیدم صبح کلا یادم نبود

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
ارههه بدجور 😅 الان یه مردم ازار تاپیک زده 15 سالمه میخوام ازدواج کنم نظرتون چیه 😑 نه جدا کاش مرب ...

یکی از دوستامم امشب خیلی اذیت کردن چند نفری بهش گیر دادن بیشعورا 😑

{ خانم هستم }
یکی از دوستامم امشب خیلی اذیت کردن چند نفری بهش گیر دادن بیشعورا 😑

معلوم نیست بعضیا چشونه یه بارم 5,6 نفری ریختن سرم من حس میکردم خفتم کردن 😂

کدوم کاربر 

امشب دعوا زیاد بود همه داشتن همو میخوردن یه بچه 15 ساله هم یه سر داشت به من فحش میداد 😑

2804
معلوم نیست بعضیا چشونه یه بارم 5,6 نفری ریختن سرم من حس میکردم خفتم کردن 😂 کدوم کاربر  امشب ...

برفا

اره اینا هم چند نفری ریختن سرش

من رفتم نی نی یار تگ کردم زورم نرسید به همشون 😑😶

{ خانم هستم }
برفا اره اینا هم چند نفری ریختن سرش من رفتم نی نی یار تگ کردم زورم نرسید به همشون 😑😶

اره دیدمش یه کاربر هی تاپیکای بیخود میزد برفا هم عصبی شده بود اخرم هیچی به هیچی

بعدم تاپیک زد که برفا اذیتم میکنه 😳😵

احسنت چه تاپیک خوبی!  @موهیتا     @r_p چندتادیگه از دوستان که متاسفانه نام کاربر ...

مخلص ستیندای عزیزم هستم

عشقی شما عزیز دلم  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
2805
@1198   با فرهنگ من😋

عزیز دلمییی😘😘😍😍😍

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
امصات کاش من محل زندگیتو از نزدیک میتونستم ببینم خوووووشبحالت

مرسی گلم 😍😘❤🌷🤗

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
2801