برادر همسرم کرونا داره و کلا مشکل داره نميتونه کاراشو خودش انجام بده الان تو بخش کرونایی بستریه و شوهرم همراهشه.تو خونه هم بچه ده ساله و نوزاد 4 ماهه دارم خیلی براشون نگرانم ممکنه بچه هام بگیرن؟؟؟من چیکار کنم؟؟؟؟البته ناگفته نمونه خواهرای شوهرم پرجمعیتن و اصلا رعایت نکردن همیشه خونه مادرشون بودن والان نتیحش شده این
خودم خیلی وقته جایی نمیرم .اما شوهرم از سرویس بهداشتی استفاده میکنه خطری نداره برا بچه هام؟؟
شوهرت هر وقت میاد خونه بره حمام و خودشو ضد عفونی کنه و لباساشو بشوره یا خودت بریز تو لباسشویی، آب نمک قرقره کنه،آب نمک خیلی رقیق از طریق بینیش بکشه بالا،دفعه ی اول یه کم میسوزه ولی بعد دیگه نه و خیلی خوبه،برگ اکالیپتوس بگیرید هر دفعه میان خونه بخور بدن،یا بخور آویشن،مرتب دمنوش بابونه،یا نعنا و آویشن درست کن تا میل کنن،خودتون و بچتون هم اینکارا رو انجام بدید،انشاءالله که مشکلی پیش نمیاد،اسفندم زیاد دود کن،بعد از استفاده از سرویس هم به همسرت بگو قسمتهایی که دست زده رو با مایع تمیز کنه یعنی شیرآلات و ...،و یه ظرف وایتکس رقیق شده بذار اونجا که هر بار بریزه داخل دست شویی و بیادبیرون و همیشه تهویش روشن باشه که بوش نمونه که ریه هاتون رو اذیت نکنه،تا میتونید با آب و صابون چیزایی که دست زدن رو ضد عفونی کنید،چون ضدعفونی کننده های دیگه خودشون ریه رو حساس میکنن خصوصا که نوزاد دارید،اگر مجبور شدید از سایر مواد ضد عفونی استفاده کنید یه کم بزنید به دستمال و دستمالو بکشید اون قسمتی که میخواید ضد عفونی کنید،همینطوری اسپری نکنید که نره تو ریه هاتون،استرس رو از خودتون دور کنید،اگر لازمه دمنوش اعصاب بگیرید به جای چای خودتون و همسرتون میل کنید،یا هفت گیاه آرامبخش هم خوبه،فکر کنم فرزند بزرگتون هم میتونن از این دمنوشها میل کنن،اون اکالیپتوس یا آویشنی که بخور میدید رو بذارید رو بخاری بمونه که بخارش تو فضای خونتون پخش بشه،ظروف همسرتون جدا باشه و جداگانه هم شسته بشه(با اسکاج جدا بشورید)،انشاءالله که مشکلی پیش نمیاد،انشاءالله برادر همسرتونم سلامت برگردن پیش خانوادشون
الان چرا شوهر شما باید میرفتن، کاش یکی از همون خواهرها که ادعا داشتن کرونا نیس میرفتن؟ هرچند زن توان ...
خواهرا الان راحت سر خونه زندگيشون هستن.سه تا برادر دیگه هم هستن اما بیشتر همسرم درگیرش هست حتی الان یک هفته اس که سرکار هم نمیره با وجود ماهی 4 میلیون قسط
خواهر از من میشنوی نکن جون نوزادت رو به خطر ننداز.نوزاد توان جنگیدن با کرونا رو نداره الان ديگه مهمو ...
اره هروقت گفتم منم محکم گفتم نه کادو بخوره تو سرشون نخواستیم هی پدرش میگه خانواده خانواده شوهرمنم که فقط میخواد دستورات پدرمادرشو اجراکنه خونوادم گفتن بما زنگ بزنن دعوت کنن ما عذرخواهی میکنیم میگیم ما کادوهارو دادیم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب