2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ۴۰ روز فریز بشه تا میکروبش از بین بره ما گیرمون اومد هر کاری کردم نتونستم بوش کنم حتی.

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
از خانواده خوکه . مگه خارجیایی ک خوک میخورت مریض میشن🤣🤣🤣

بله انگل روده و .... میگیرن عزیزم و فقط با مشروب از بین می‌ره واسه همین همیشه با مشروب میخورنش

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید
اخه میدونه مهر بهداشت نداره ریسکه بعد قیافه گراز دیدی وای آدم حالش بد میشه  گراز همون خوک وحشی ...

اره عزیزم... فقط باید برای یه روز بزاری تو یخچال..بعدش ما دو سه روزم تو فیریز میزاریم..بعد درست میکنیم...پختش قلق داره.. اگه درست مواد نزنی سفت میشه ..باید حتما بزاری یکم‌بمونه تو یخچال

اخه میدونه مهر بهداشت نداره ریسکه بعد قیافه گراز دیدی وای آدم حالش بد میشه  گراز همون خوک وحشی ...

دقیقا امشب تو مستند دیدم😂😂😂🤢🤮

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐