2777
2789
عنوان

لباس کودکان را با چه پودری میشورید

276 بازدید | 29 پست

من پودر فیروز گرفتم با مینی واشر میشورم اصلا تمیز نمیشوره نمی‌دونم مشکل از کهنه شو هست یا پودرم

معتاد نی نی سایت شدم😨😨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پودر روکسی 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

پودر صابون گاهیم مایع لباسشویی

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

پود فیروز یا مایع لباسشویی امو

هردوشونم تمیز میکنه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️