2777
2789

من یه سزارین داشتم سه ماهو نیم پیش ولی بچم فوت شد🥺 میخوام از قبل بارداری تحت نظر یه دکتری باشم که هم توی عمل سزارین عالی باشه (به خاطر چسبندگی و فاصله کمتر دوسزارین البته چسبندگی ندارم الان) و هم اینکه بیمارستان مجهزی باشه از لحاظ تجهیزات برای مادر و نوزاد، هم اینکه واسه بارداری کاملا حواسش جمع باشه به علائم و رسیدگی به موقع از لحاظ داروی مخصوص و اینا یعنی بیخیال نباشه و تجربه داشته باشه پیشاپیش ممنون (فوت بچم به علت عفونت ریه بعد تولد )

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بخاطر فوت بچتون متاسفم،عزیزم بیمارستانتون خصوصی بود؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر فوت بچتون متاسفم،عزیزم بیمارستانتون خصوصی بود؟

بله یه بیمارستان به ظاهر معروف تهران ولی واقعا رسیدگی خوب نبود مخصوصا به نوزاد تو این کرونا هم اصلا رعایت نمیکردن چون بچه من اولش عفونت خفیف داشت که به من اطمینان دادن یک یا دوروز بعد مرخص میشه حتی من گریه میکردم بهم میگفتن برو استراحت کن که دوروز دیگه وقت نمیکنی بخوابی ولی در کمال ناباوری ۳۰ ساعت بعد تولد فوت شد قلبش سالم بود ریه ها هم بالغ فقط عفونت داشت که اول کم بود ولی قبل فوتش گفتن همه ریه رو گرفته تست کرونا هم منفی بود البته بعد فوتش گرفتن

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من تو ‌کرج میشناسم اگه خواستید معرفی کنم‌

ممنونم عزیزم نه سخته بیام برم مخصوصا تو این کرونا 

بله یه بیمارستان به ظاهر معروف تهران ولی واقعا رسیدگی خوب نبود مخصوصا به نوزاد تو این کرونا هم ...

وای خدای من،چقد سخت،انشالله به زودی باردار میشین و بچتونو سالم بغلتون میبینین،من دکترم شهاب الدینیه،تا الان خوب بوده،ماه پنجمم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
وای خدای من،چقد سخت،انشالله به زودی باردار میشین و بچتونو سالم بغلتون میبینین،من دکترم شهاب الدینیه، ...

ایشالا به سلامتی بیاد بغلت کوچولوت 😍

ایشالا به سلامتی بیاد بغلت کوچولوت 😍

ممنونم،همچنین شما💚

وای خدای من،چقد سخت،انشالله به زودی باردار میشین و بچتونو سالم بغلتون میبینین،من دکترم شهاب الدینیه، ...

کدوم بیمارستانه؟ من دکتر زنانم عالی بود البته من از هفته ۲۹ رفتم پیش اون ولی سزارینم عالی بود فقط دوتا بیمارستان خصوصی هست که من نمیخوام اونجا برم یکیش نزدیک خونمونم هست بخدا یه جوری میرم میام که ازونجا رد نشم همه اون لحظه ها میاد تو ذهنم

انشالله به حق صاحب امشب خیلی زودبارداربشید وبچه سالم وصالح خدابهتون عطا کنه

ممنون از دعای قشنگت ❤️

کدوم بیمارستانه؟ من دکتر زنانم عالی بود البته من از هفته ۲۹ رفتم پیش اون ولی سزارینم عالی بود فقط دو ...

تو بیمارستانهای محب کوثر،پیامبران،چمران هست،البته اینو از خانمهای سایت شنیدم ،با خودشون هنوز درمورد بیمارستان صحبت نکردم