2777
2789
عنوان

بیاید سیاستای جاریم برا خونوادی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 86 پست
من میرم اونجا نمیزار کار کنم همش خودش کار میکنه تا بعد بهش بگن چه شیر زنی نمیزار کسی کار کنه

نکن عزیزم یکم کلاس خوبه...جاریت کمبود محبت داره...داره گدایی می کنه.

ادم تا جایی کار می کنه.برای خود مادر پدر ادم‌خوبه ..اما زیادش حمالیه...

شما بهتر هستی چون عزت نفس داری.اون سیاست نیست حماقته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی کارها وحرفا ورفتارها که توی نی نی سایت میشنویم به عنوان سیاست به هیچ عنوان سیاست نیست دوستای گل ...

این برا اون سیاسته نه من من میرم اونجا کاری نمیکنم

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

چه داغون؛ عزیزم اگه برا تحسین و تمجید بقیه داره انقد خودکشی میکنه که شدیدا کمبود اعتماد بنفس داره ،ادم لیاقت تحسین داشته باشه لازم نیس انقد خودش و به در و دیوار بزنه، شما به اون کار نداشته باشه به اندازه خودت کمک کن پیش خانواده شوهر اصلا درست نیس خودتو خاک کف پاشون کنی، چون بعد ی مدت له ت میکنن

این برا اون سیاسته نه من من میرم اونجا کاری نمیکنم

خب شماام کار بدی میکنی

ینی کارای خودتونم نمیکنی اونجا؟! سفره جمع کردنو نمیدونم اینجور چیزای جمعی؟

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

آفرین به جاری نه عزیزم اینجور که شما میگید جاری بخاطر اینکه همه ازش تعریف کنن این کارها رو نمیکنه ،به این کار جاری شما باید گفت از خودگذشتگی  انسانیت  واقعا افرین به جاریت ،من خودم واقعا نمیتونم همچین کاری کنم جاری شما یه انسان واقعی 

اگه کسی بخواد برای اسم در کردن خودشیرینی کنه میتونه فقط یک کار براشون انجام بده و با دروغ و الکی زبون ریختن خودش رو شیرین کنه پس جاری شما از روی انسانیت این کار رو میکنه 

بنده خدا شاید خیلی مهربون و دلسوزه برای رضای خدا این کارارو میکنه نه خودشیرینی

نه بخدا اصلا برا رضای خدا نیست چون باتنشو میشناسم چند دفعه من خواستم کار کنم وقتی من اشپزخانه بودم اون نیومده تا کار منو نبینه یا یه دفعه مهمون داشتن خواستم شربت ببرم یه جوری شربتو از دستم قاپید که من مهمونارو نبینم فقط خودش بره تا بگن عجب عزوسه زرنگی فقط این از ما پذیرای کرد

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

حالا از کجا مطمئنی واسه خودشیرینی هست ؟بعضیها کلا مدلشونه مهربونیه دست خودشون نیست .گرچه جاریست اشتباه میکنه.

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم