2777
2789
عنوان

اونایی که متاهلن یه چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 38 پست

ما دعوا نمی‌کنیم. هر وقت برنامه ریزی میکنم یه دعوای حسابی راه بندازم تا یه چیزی میگم اون عصبی میشه یه خنده مرگی میگیرم قیافه عصبانیشو میبینم هر چه تلاش می‌کنم خنده ام کنترل نمیشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۷ ساله ازدواج کردم . ۴ سالم عقد بودم. الانم ۲۳ روزه باهاش قهرم. دوس دارم طول بکشه تا عید

چرا؟؟؟ علتش چیه؟

چند سالتونه؟

قهر کنی ک چی؟ اخرش بابد حرف زد

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
چرا؟؟؟ علتش چیه؟ چند سالتونه؟ قهر کنی ک چی؟ اخرش بابد حرف زد

۲۴. ۹۹ درصد بحثامون از جانب خانوادشه . باعثش اونا میشن. اینم میخواد زور ب من تحمیل کنه منم دیگه نمیکشم باعث جنگ میشه . دیگه نه اون حرف میزنه نه من میزنم.حداقل چن ماه قهر باشم ک بفهمه خیلیم مشتاقش نیستم 

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
۲۴. ۹۹ درصد بحثامون از جانب خانوادشه . باعثش اونا میشن. اینم میخواد زور ب من تحمیل کنه منم دیگه نمیک ...

ای خدااا ابیشالا درست شه.. قهر راهش نیس حرف بزن باهاش

این احمق قهره وگرنه من میخواستم حرف بزنم...

ای خدااا ابیشالا درست شه.. قهر راهش نیس حرف بزن باهاش این احمق قهره وگرنه من میخواستم حرف بزنم...

چیزی ک میدونم دیگه گفتنش فایده نداره رو نمیگم. من هر چی بگم اون میگه تو اشتباه میگی من دزست میگم. تو میصری تو ایطوری اوزوری . توهین میکنه. حتی دیروز موکت خریده اورده من ب بنده ی خدایی ک اومدخ بود کمکش گفتم اینجای سالن موکتش کوتاهه گوش نکرد گفت نه خودم درست میبرمش خودم بلدم .بعد ک کوتاه کرد و خرابش کرد اومد دید حتی قبولم نکرد ک خراب کرده . گفت خونه کم و زیاد داره .

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
چیزی ک میدونم دیگه گفتنش فایده نداره رو نمیگم. من هر چی بگم اون میگه تو اشتباه میگی من دزست میگم. تو ...

ای بابااا

توام@گیری مث من..

چند سالشه؟