2777
2789
عنوان

اونایی که متاهلن یه چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما قهر میکنیم اقده دوتامون ناراحتیم که حوصله ی بچامونم نداریم زودی آشتی میکنیم زیاد قهر نمیکنیم دیگه قانون گزاشتیم قهر نباشه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

درک متقابل..زندگی در لحظه حال..کنار گذاشتن توقعات و خاله زنک بازی..

هنوز مغزم هنگه بعضی تلیپیک ها هست مثل خانمی کخ میگفت کرونا دارم چرا شوهرم ماسک میزنه؟

یا شوهرم برای خونه مادرش گوشت بزده برای خونه مامانم نیاورده!!!!

واقعا بعضی ها نمیدونن زندگی مشترک یعتی چی..خانوادشون یک عده مهاجم ترییت کردن فقط دنبال شر و دعوا.

💕

من ۵سال اول دعواهامون زیاد بود 

سنمون کم بود ،من ۱۵ و شوهرم ۲۱ سالمون بود،و مغرور بودیم زیاد

الان دوساله خداروشکر واقعا عالی شده همه چی 

ما خیلی با هم حرف زدیم و گفتیم مثلا ت‌و جمع چجور باشه رفتارمون با هم تو سفر چجور باشه،چون اوایل تو جمع یهو همو ضایع میکردیم و البته شوهرم بیشتر 

اما چندبار نشستم حرف زدم باهاش و کم کم همه چی خوب شد 

بیشتر هم من آشتی میکردم مثلا از ۵بار دعوا دو بارش شوهرم نیومد جلو برا آشتی و ۳بارش خودم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
۱۲سال ازدواج کردم تا حالا قهر نکردیم  بچه که نیستم قهر بچگانه اس ببخشید البته دعوا میکنیم سرس ...

مانم سرسنگین میشیم 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

ما بحث زیاد داریم قهر نه بعد در زمان قهر برا هم چایی میزاریم میوه پوست میکنبم ولی داد زیاد میزنیم موقع بحث

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی

زندگی که جاری و سالم باشه صد در هزار دعوا توش هست

زندگی دو نفره بدون دعوا یا دلخوری وجود نداره هرکی گفته دروغ گفته ( ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن) جملش تکراریه ولی بسیار پر معنی

بستگی داره چجوری دعوا رو مدیریت کنی 

ما به خصوص اوایل زندگیمون خیلی دعوا میکردیم همشم به خاطر خانواده شوهرم

الانم هروقت دعوا کنیم به خاطر خانوادشه و حرفایی که میزنن

ولی یه چیزی تو این زندگی برام تجربه شد براتون میگم شاید بتونم زندگی رو نجات بدم

اونم اینکه: خواهر شوهر، جاری ، مادر شوهر هررررکسی از طرف شوهر که به شما کنایه تیکه طعنه فوش هرچی میگه قصدش فقط و فقط به هم زدن بنیان زندگی مشترک شماست دلیلش همینه ولاغیر

اونا میدونن با تیکه هاشون شما رو به جون شوهرتون میندازن پس تیکه میندازن که میونه شما و شوهرتون خراب شه 

بهترین رفتار جواب دادن با آرامش( چون اگه ببینن عصبانی شدید کیف میکنن) با لبخند و آرامش جواب بدید و همونجا موضوع رو تموم کنید 

اگر به همسرتون انتقال بدید اونا رو به هدفشون رسوندید

براتون آرزوی خوشبختی میکنم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹