2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38207 بازدید | 1655 پست
بهانه عزیز سلام!
برای نماز ظهر وضو بگیرید کافیه.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
سبزه عزیز سلام !
بعد از غسل جنابت اگر منی از رحم خارج شد باعث جنابت مجدد نمی شه و نیاز به غسل مجدد نیست ولی اون مایع نجسه و باید لباستون رو عوض کنید و قسمت هایی از بدن رو که به منی آلوده شده آب بکشید.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهو کوچولوی عزیز جواب براتون ارسال شد.
سلام ژیلا جون
میخواستم ببینم رفتن به کلاس رقص ایراد داره؟
مرجع من اقای خامنه ای هستن
خدارادیده ای آیا؟?

وهنگامی که میفهمی،دگرتنهای تنهایی،رفیقی همدمی یاری کنارت نیست،ومیترسی که رازی با کسی گویی،

یکی بی آنکه حتی لب تو بگشایی به آغوشی، توراگرم محبت میکندباعشق...

گمانم دیده ای اورا؟
لطفا درخواست دوستی منو قبول کنین
خدارادیده ای آیا؟?

وهنگامی که میفهمی،دگرتنهای تنهایی،رفیقی همدمی یاری کنارت نیست،ومیترسی که رازی با کسی گویی،

یکی بی آنکه حتی لب تو بگشایی به آغوشی، توراگرم محبت میکندباعشق...

گمانم دیده ای اورا؟
عسلی عزیز سلام!
نظر آیت الله خامنه ای درباره رقص بدین قرار است:
اگر رقص بگونه‏اى باشد که موجب تحریک شهوت شود و یا مستلزم کار حرامى‏باشد، حرام است، ولى اگر نگاه کردن به آن باعث تأیید فرد گناهکار و تجّرى او و ترتّب فساد نشود، اشکال ندارد.
اگر رقص زن براى شوهرش یا برعکس، همراه ارتکاب حرامى نباشد، اشکال ندارد

ایجاد مراکزى براى آموزش رقص چه حکمى دارد؟
ایجاد مراکز تعلیم و ترویج رقص با اهداف نظام اسلامى منافات دارد
سلام ژیلا جون
من مدتی پیش توی خیابون موقع پارک کردن ماشین ، به یه ماشین دیگه که پارک شده بود و صاحبش نبود برخورد کرد و ماشینش رفت تو و فکر کنم یه 400 تومانی خرجش میشد
نمی دونم چرا شیطون گولم زدو فرار کردم حالا فکر حق الناس و عذاب قبر داره دیونه ام میکنه
اگر بخواهم صادق باشم 2 سال پیش هم یک بار دیگه این اتفاق افتاد

الان واقعا متاسف و شرمنده ام و نمیخوام شماتت بشنوم
فقط میخوام بدونم با توجه به اینکه به صاحبان ماشین دسترسی ندارم چه کنم
و اینکه من دیگه اونا رو نمیبینم ایا خدا از سر تقصیر من میگذره یا باید در اخرت عذاب بکشم
چکار کنم که حسابم صاف شه
دیانای عزیز سلام!
هنگام رفتن به دستشویی لازم نیست دربیارید .ولی اگر وضو نداشته باشید یا در حال جنابت یا پری باشید تا وضو یا غسل نداشته باشید لمس بدن با آیه قرآن جایز نیست مگر اینکه با لاک بی رنگ یا چیز دیگه ای روی اون رو بپوشونید تا با بدن بدون وضو یا غسل تماس نداشته باشه.
شیوای عزیز سلام !
خسارت به اموال مردم جزءحق الناس حساب می شه و تا رضایت صاحب حق به دست نیاد و یا خسارت اون جبران نشه برئ الذمه نمی شیم حتی اگر بارها توبه کنیم.
اما راه حل مشکل کسی که نمی دونه صاحب حق کیه و امکان پیدا کردنش هم وجود نداره اینه که اون مقدار خسارتی که به فرد یا افراد زده به نیت و از طرف اون فرد ناشناس صاحب حق ،رد مظالم پرداخت کنه مثلا شما که 400000 به ماشین فردی خسارت زدید و نمی تونید پیداش کنید مقدار 400000 تومن رو از طرف صاحب ماشین رد مظالم پرداخت کنید.در این صورت انشاءالله شما برئ الذمه می شید و دیگه حقی به گردن شما نیست.
روسلای عزیز سلام!
اگر دخول کامل صورت گرفته باشه چه شما و چه همسرتون جنب می شید و باید غسل کنید هر چند به حالت ارگاسم نرسیده باشید یا منی (برای مرد)خارج نشده باشه.
ولی اگر دخول صورت نگرفته باشه :
1. برای مرد اگر منی خارج بشه جنب می شه و باید غسل کنه
2.برای مرد اگر منی خارج نشده باشه جنب نمی شه.و نیازی به غسل نداره.
3. برای زن اگر به ارگاسم نرسه جنب نمی شه و نیازی به غسل نداره.
4. برای زن اگر به ارگاسم برسه بعضی از مراجع می گویند
1.زن جنب حساب می شه و باید غسل کنه
2. بعضی مراجع قایل به جنابت نیستند ولی می گویند بنا بر احتیاط باید غسل کند.
سلام ژیلا جون
من وسواس دارم شدید همیشه میام میخونم این تاپیکو یکم بهتر میشم سوال زیاد دارم اما الان یه مساله پیش اومد اونو میپرسم
پسرمو بردم حموم پاهاشو شستم لای پارچه اوردمش خواستم پوشکش کنم وارسی کردم دیدم کنار مقعدش یه چیزی هس الان نمیدونم کجا کثیف شده؟ اون چارچه ای که باهاش خشکش کردم؟ لباسای خودم؟پتویی که روش پارچه نم روگذاشتم؟پاهای بچه کثیفه باید دوباره بشورم؟