2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38206 بازدید | 1655 پست
طاها بانوی عزیز سلام!
1. تا زمانی که وقت ازدواج قبلی تمام نشده نمی تونه ازدواج کنه مگر اینکه شوهرش (عقد موقت)مدت زمان باقی مونده رو ببخشه.می تونه از هر طریقی از اون مرد اطلاع به دست بیاره که مدت زمان باقی مونده رو بخشیده یا نه.اگر نبخشیده ازش بخواد این کار رو انجام بده تا با خیال راحت ازدواج کنه.
2.اگر باکره مونده باشه نیاز به نگه داشتن عده نداره.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
زهرای عزیز سلام!
اگر این لک بینی در مدت دو روز
1.بدون قطع شدن باشه (یعنی ترشح سفید رنگ نباشه هر چند کم)و مدت پریت +این لک بینی از 10 روز بیشتر نباشه جزءپری حساب می شه.
2.اگر لک بینی منقطع باشه(یعنی وسط لک بینی ترشح سفید رنگ هم باشه ) استحاضه محسوب می شه و باید طبق شرایط انواع استحاضه نمازت رو بخونی.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قرص جلوگیری دزوستیو مصرف میکنم.هر ماه سه روز بعد از اتمامش پریود میشم.ولی این ماه یک شب فراموشش کردم و صبح خوردم.بعد از ی هفته ی لک خونی دیدم. یبار دیگه هم دیدم.دیشب آخرین قرص رو خوردم.امروز از عصر دو بار لکه خونی دیدم.اینا چین و حکم شرعیش چیه؟ واسه نماز و رابطه جنسی؟
بخند تا دنیا بهت بخنده.... :-)
دریای عزیز سلام!
لکه بینی در دوره بارداری استحاضه حساب می شه و چون گفتید خیلی کم استحاضه قلیه است و باید به احکام زن مستحاضه قلیه عمل کنید.
آهو کوچولوی عزیز سلام!
جواب شما ارسال شد.
نغمه 182 عزیز سلام!
1.اگر این لک ها به صورت منقطع باشه و بعد ترشح سفید رنگ بشه حکم این خون استحاضه است و باید به دستورات زن مستحاضه عمل کنید . واگر ترشح خونی خیلی کمه شما مستحاضه قلیله هستید و به دستورات استحاضه قلیله عمل کنید.
2.رابطه جنسی در زمان استحاضه مانعی نداره.
بینهایت ممنون ژیلای عزیزم
خیال دوستمو راحت کردی
دلم گرفته.... دلم عجیب گرفته است
نه این دقایق خوشبو که روی شاخه نارنج میشود خاموش، نه این صداقت حرفی که در میان این گل شب بوست....
نه، هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند
سلام ژیلا جون خوبی؛من نذر کردم که طول بارداری قرآن ختم کنم؛می گن خیلی روی بچه تاثیر می ذاره؛حالا می خوام بدونم حتما باید بلند خونده بشه تا بچه بشنوه یا اروم هم خونده بشه تاثیر داره؟اخه صبح زود یا شب موقع خواب نمی تونم بلند بخونم؛
پسر قشنگم 7 اردیبهشت اومد بغلم..خدایا برای همه چیز شکرت..وبلاگ ایلیای مامانی http://-iliya-.niniweblog.com/
سلام ژیلا جون
بعد از اینکه استحاضه ی قلیله تموم شد گفتن باید برای اولین نماز کارهای استحاضه ی قلیله رو انجام بدیم، مثلا برای نماز صبح استحاضه ی قلیله بودیم ولی تا ظهر دیگه تموم شده و لک ندیدیم ،برای نماز ظهر وضو بگیریم کفایت میکنه یا باید برای عصر دوباره وضو بگیریم؟

شرمنده انقدر سوال میپرسم
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
سلام . اگه بعد از نزدیکی و بعد از استحمام و غسل انجام دادن بعد از 5 ساعت لزجی دیده بهشه اون منی هست؟ باید دوباره غسل کنیم؟

چیکار کنیم که دس اینطور نشه ؟
گاهی دسترسی به حمام 2 بار خییلی سخته برای غسل.
این اتفاق برای من افتاد و من ومجبور شدم دوباره غسل کنم چون شک کردم ترشحات خودمه و یا نه
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
جواهر عزیز سلام!
اهسته خوندن هم کافیه.
ولی اونچه که در خواندن قرآن مهمه و تاثیر زیاد رو جنین میذاره حالت و وضعیت مادر هنگام خواندن قرآنه.یعنی سعی کنید در وقت خواندن قرآن تدبر و تفکر هم داشته باشید.