2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
احتمال خیلی زیاد شما در وضعیت استحاضه قرار دارید. و باید به احکام استحاضه رجوع کنید.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یک خانم که فعلا شاغله مقداری پس انداز داره و به خاطر این پس انداز مجبور شده از بعضی خرجاش بزنه که مقدای پول پس انداز کنه و پس اندازش برای روزی که احتمالا دیگه نره سر کار باشه و بخواد دستش توی جیب خودش باشه آیا به این پس انداز خمس تعلق میگیره ؟(در صورتی که همسر شاغل باشه )
ممنونم
ژیلا جون برای نماز های مستحب هم باید اعمال استخاضه رو انجام بدم؟ یا مثلا بعد از نماز عشا با همون وضو و غسل میتونم نماز مستحبی رو بخونم؟
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
مادرانه عزیز سلام!
بله به این پس انداز شما خمس تعلق می گیره.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
بهانه عزیز سلام!
زن مستحاضه، براى هر نمازى چه واجب باشد و چه مستحب، باید وضو بگیرد. و نیز اگر بخواهد نمازى را که خوانده احتیاطا دوباره بخواند، یا بخواهد نمازى را که تنها خوانده است دوباره با جماعت بخواند، باید تمام کارهایى را که براى استحاضه گفته شد انجام دهد. ولى براى خواندن نماز احتیاط و سجده فراموش شده و تشهد فراموش شده و سجده سهو، اگر آنها را بعد از نماز فورا بجا آورد، لازم نیست کارهاى استحاضه را انجام دهد
سپیده 2010عزیز!
هم زیارت عاشورا و هم سوره حشر رو می تونید خودتون بخونید.چون سوره حشر سوره سجده دار نیست و داشتن طهارت برای زیارت عاشورا و سوره های قرآن مستحبه.ولی نمی تونید به آیات قرآن و اسامی الله و ائمه بدون طهارت مستقیم دست بزنید.
سانار عزیز سلام!
از این که دیر جوابت رو دادم معذرت می خوام.
اگر نذر شرعی بود و شما بعد از گرفتن حاجت،نوع نذر رو فراموش کردید :
1. بین دویا سه چیز شک داشته باشید باید هر دو مورد یا هر سه مورد رو انجام بدید تا برئ الذمه بشید.
2. اگر کلا فراموش کرده باشید در این صورت چیزی به گردن شما نیست.
سلام دوست
خوبین؟
یه سوا دارم؟
اگه کسی بخاد سن خودش رو به ماه قمری حساب کنه باید چکار کنه؟
سوال مهم تر اینکه:
مامان من...دقیقا نمیدونه که متولد چه سالیه!!
چون شناسنامش بزرگتر از سن خودشه!!
یعنی خودشم بین 2-3 سال مردده!!!..........نمیدونه که متولد سال 45 هستش یا متولد سال 42!!؟؟
حالا با این وضعیت الان میخاد برای یائسگیش حساب کنه مشکل داره
چیکار باید بکنه حالاااااا؟؟
مامان سجاد عزیز سلام!
1.برای حساب کردن سن به ماه قمری یکی دو تا سایت پیدا کردم که نحوه حساب کردن رو نوشته براتون می ذارم:
http://www.farhangnews.ir/content/21875
http://shie-online.persianblog.ir/post/136/
2.درباره سن یائسگی اکثر مراجع معتقد هستند که زنان در 50 سالگی یائسه می شوند. اما آیت الله سیستانی معتقد هستند که زنان چه سیده و چه غیر سیده تا60 سالگی حیض می شوند.البته به شرطی که همه علامات حیض را داشته باشد.الان خودم دوستی دارم که با وجود سن 50 سالگی پریود منظمی داره.
مادر شما هم اول از همه باید به علامات و نوع خونریزی توجه کنند که آیا علامت حیض رو داره یا نه، بعد به عادت زنان خانواده خود مثل خواهر مادر خاله یا مادر بزرگ رجوع کنند و ببیند که اون ها در چه سنی معمولا یائسه می شن. و اگر نتونست تشخیص بده که یائسه هست یا نه،سن یائسگی این زنان رو ملاک قرار بده.
معمولا یائسگی از نظر بالینی علاماتی داره که می تونه از طریق این نشانه ها پی ببره که آیا در حال یائسه شدن هست یا نه و باز لینک سایت رو برای مطالعه براتون کپی می کنم:
25 علامت ئائسگی:

http://www.khorasannews.com/News.aspx?year=1391&month=7&day=8&id=4467870
مامان سجاد عزیز از لطفی که به من دارید تشکر می کنم. شما هم دوست و همکار من هستید وامیدوارم تو کارتون موفق باشید!
سلام. من قبل از شروع پریودم اول یه لک می بینم بعد از 2-3 روز پریودم شروع میشه البته توی این فاصله ممکنه لک ادامه پیدا کنه یا قطع شه ، طول دوره ام هم 6 روزه ، حکم نمازای 2-3 روز اول چی هست؟
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
یه سوال دیگه هم دارم من زکات رو قبول دارم چون بارها توی آیات مختلف برش تاکید شده اما تا به حال آیه ای در باره خمس ندیدم . اگر هست شماره آیه و سوره رو بگید در غیر این صورت بگید فلسفه اش از کجا واز چه زمانی به وجود اومده. ممنون.
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
2810