سلام دوستان! من لیسانس الهیات دارم و به مدت 10 سال مشغول به تحصیل در حوزه هستم و قصد ادامه تحصیل دارم.این تاپیک رو راه انداختم تا بتونم به شما کمک کنم و به سوالات شما در زمینه مذهب (در حد توان و اطلاعات)جواب بدم. چند نکته: 1. به سوالات مربوط به مفاتیح جواب نمی دم. در نی نی سایت کلوپ هایی در این زمینه فعالیت می کنند،به اونها مراجعه کنید. 2. برای جواب های خصوصی می تونید ایمیل بفرستید یا پیغام بگذارید.[smiley]s/sm_22.gif[/smiley] 3.جواب ها رو از طریق پست دریافت می کنید (به استثناء جواب های خصوصی)در صورت در خواست،نام کاربر برده نمی شود. 4.برای جواب ممکنه شما رو به کتاب یا سایت مورد نظر ارجاع بدم. 5.بعضی از جواب ها نیاز به مطالعه دارند. پس ممکنه پاسخ گویی طول بکشه. 6.پست های موهن و توهین آمیز واسپم ها حذف می شه. 7.اگر از مرجع خاصی تقلید می کنید هنگام سوال ذکر کنید تا دقیق تر جواب بدم. [smiley]s/sm_60.gif[/smiley]دوستان! لطفا از جواب دادن به دوستان دیگر خوداری بفرمایید.[smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]همه شما دوستان من هستید.[smiley]s/sm_29.gif[/smiley] [smiley]s/sm75.gif[/smiley]از گذاشتن تبلیغات خودداری بفرمایید.[smiley]s/sm75.gif[/smiley]
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مىآید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مىبندند رستگار نمىشوند.(نحل/116)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام . روزتون بخیر یه سوال داشتم ممنون اگه جواب بدین. مادر همسرم واسه پسرم نذر کرده بود که براش سیرکاکائو و کیک بدیم عصر عاشورا. اما یادش نیست برای هر سال نذر کرده یا همون یه سال پارسال من این نذر رو واسه اولین بار دادم. اما امسال هنوز نمیدونم باید بدم یا نه ؟؟؟؟
جوجولی عزیز سلام! 1.مهمترین شرط صحت نذر برای خدا بودنه. اگر این شرط در نذر شده باشه نذر صحیحه . 2. اگر نمی دونه برای یک سال نذر کرده یا برای هر سال بنا رو بر همون یک سال بذاره.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مىآید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مىبندند رستگار نمىشوند.(نحل/116)
سلام در خصوص چله زیارت عاشوار در یکی از مراحلش مشکلی دارم نوشته که ( زمان انجام آن در بین طلوع و غروب آفتاب باشد) میشه واسم توضیح بدی منظور چی هست ؟ و چه ساعتی هست ؟
یوسف مى دانست تمام درها بسته است
امابه خاطر خدا و تنها به امید او به سوی درهای بسته دوید
و تمام درهای بسته برایش باز شد …
“اگر تمام درهای دنیا هم به رویم بسته باشد
بسوی درهای بسته میروم
چون خدای من خدای یوسف است
زهرای عزیز سلام! 1. نذر باید قربة الی الله باشه یعنی در نیت نذر حتما برای خدا بودن ذکر بشه. 2. لازم نیست به زبان عربی باشه به هر زبانی گفته شه کافیه. 3 . کاری که نذر می کنیم مستحب یا واجب با شه یعنی کاری نباشه که انجام یا عدم انجام اون فرقی نداشته باشه. 4. نذر برای کار حرام یا مکروه صحیح نیست. 5.اگر نذر دارای زمان و مکان خاصیه حتما زمان و مکان در نذر قید بشه. برای اطلاعات بیشتر به رساله یکی از مراجع قسمت احکام نذر مراجعه کنید.