2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
بیتا اعظم عزیز سلام!
نماز:1.واجب:یکی از شروط واجب اون رو به قبله بودنه چه در حال حرکت چه در حال توقف.
2.مستحب:رو به قبله بودن در نماز مستحب شرط نیست ولی وضو داشتن لازمه.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
دوستان!
در صفحه اول تاپیک مطلب دنباله دار درباره پری و احکام اون هست که به همه کمک می کنه و به خیلی از سوالا جواب میده.مطلب رو هفتگی عوض می کنم.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کاسپر عزیز!
بله محرمه.عمو و دایی پدر و مادر به ما محرم هستند ولی دایی و عموی شوهر یا مادر شوهر به ما محرم نیستند.
من ماه شش بارداریم
متاسفانه خونریزی دارم گاهی .مثلا صبح دارم تا ظهر.ظهر دستمالم خونی نمیشه .گاهی لک کمرنگ میشه.گاهی زرد تا صبح زود فردا
به همین ترتیب یا دیرتر یا زودتر کمی خون میبینم.نمازمو چکار کنم.حموم نمیتونم برم خطرناکه.وسواس شدید دارم تیمم با خاک هم برام مقدور نیس.مگه اینکه روی جایی که غبار نشسته تیمم کنم
التماس شدید دعا
خودت حفظش کن خدا
کوچمولو عزیز سلام!
1.نمازت رو باید بخونی چون خونریزی شما استحاضه حساب می شه.
2.مساله شمادو حالت داره:
الف:اگه خونریزی صبح تا ظهر شما به اندازه ای که پد کاملا آلوده می شه و خون در پد نفوذ می کنه برای نماز ظهر و عصر باید تیمم بدل از غسل استحاضه کنی و برای هر یک از نماز ظهر و عصر وضو بگیری مگر اینکه دو نماز رو بدون وقفه و فاصله بخونی و برای نماز مغرب و عشاء برای هر نماز یک وضو کافیه مگر اینکه نماز ها بدون فاصله باشه که یک وضو کافیه و تا فردا صبح که دوباره خون ریزی شروع میشه همین تیمم کفایت می کنه.این ترتیب تا زمانی که خونریزی شما به این صورت هست باید تکرار بشه و وقت نماز باید لباس و پد اگر آلوده شدن عوض کنی.
ب:اگه خونریزی صبح تا ظهر شما اینقدر نباشه که در پد نفوذ کنه و فقط روی پد آلوده می شه این استحاضه قلیله حساب میشه و نیازی به غسل نیست و فقط باید برای هر نماز یک وضو بگیری و لباس و پد رو اگه آلوده باشن عوض کنی.
کاملا خون میشینه رو پد.منتیمم بدل ار غسلو بلد نیستم
ایستادن برا وضو هم برام خطرناکه حتی.یه خط درمیون تیمم میکنم اونپ با غبار روی میز مثلا.گاهی وضو
مثلا سده یه روزونیم هم خون نبینم و بجاش لک زرد میاد رو شورتم
اما اکثرا نصفه سب تا ظهر خون دارم.اوجش نصفه شبه تت شبح.بعدش خونابه تا ظهر
خودت حفظش کن خدا
کوچمولو عزیز تیمم بدل از غسل همون تیمم معموله با نیت بدل از غسل استحاضه.
نشسته هم می تونی وضو بگیری با یه لیوان آب کنار دستت.
فک کنم با این وصف نصف شب تا ظهر استحاضه متوسطه ای.همون حالت الف رو اجرا کن.
انشاء الله خودت سالم باشی نی نی سالم هم به دنیا بیاری.
ایشالا ایشالا
امروز عصر متاسفانه خون دیدم مثه صبح
بدام دعا کنین.مشکلاتم فقط همین نیس.صدتا دیگه هم هست
التماس شدید دعا دارم
بازم ممنون که جواب دادی.سلامت باشیییی
خودت حفظش کن خدا
آزاده عزیز سلام!
از دعوتت متشکرم.ببخشید نتونستم دعوتت رو قبول کنم.انشاء الله موفق باشی.
سلام ممنون به سوالات ما جواب میدید.
من چند روز پیش یه سقط طبیعی داشتم یعنی جنین خودش دفع شد. میخواستم بدونم بعد از پایان خونریزی باید غسل کنم و اینکه چه غسلی باید انجام بدم؟؟؟؟
خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
یکتای عزیز سلام!
1.خونریزی بعد از زایمان چه طبیعی و چه سزارین و خونریزی بعد از سقط چه طبیعی چه عمدی خون نفاس نامیده می شه و شما در پایان دوره خونریزی باید غسل نفاس انجام بدید.
2. تعداد روزهای خون نفاس بر اساس تعداد روز های پریود تعیین می شه. مثلا اگر دوره پریود شما 7 روزه اس خون نفاس هم 7 روزه اس و بقیه روزها چه خونریزی باشه چه لکه بینی استحاضه حساب می شه و شما باید به احکام استحاضه عمل کنید.
2810