2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
سلام ژیلا
گاهی عادتم زودتر تموم میشه ولی هنوز لکهای قهوه ایی میبینم آیا اینم جز عادتم هست کلا پریم 7 روز است اما بعد از 3 روز یعنی روز چهارم کمتر میشه بعضی وقتا خیلی کم رنگترم میشه حالا میخواستم بدونم باید در چنین مواقعی نماز باید بخونم ؟
یوسف مى دانست تمام درها بسته است امابه خاطر خدا و تنها به امید او به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش باز شد … “اگر تمام درهای دنیا هم به رویم بسته باشد بسوی درهای بسته میروم چون خدای من خدای یوسف است
ژیلا جون سلام
خیلی خوشحالم که باهات آشنا می شم
عزیزم من هنوز لزوم داشتن مرجع تقلید رو متوجه نشدم چرا هر کس باید یک مرجع داشته باشه اگه نباشه چی میشه
برا ما چقدر سوال میخواد پیش بیاد که مرجع بخوایم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفا دعوتنامهبدین به منم
دارم نماز قضامیخونم بر فرض امروز قضای صبح و طهروعصر وبخونم و دوباره فرداش صبح بخونم و روز بعد طهر یا باید حتما یکروز نماز تموم بشه یعنی اول مغرب و عشا روبخونم بعد دوباره ادامه بدم
من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت
سلام عمه مریم عزیز
الف.این کم شدن خونریزی بعد از 3 روز طبیعیه ودر بعضی بانوان در آخر دوره حتی به لکه های زرد رنگ ختم میشه.
ب. اگه این لکه های قهوه ای داخل 7 روزه جزء پری حساب میشه و اگه خارج از 7 روزه دو حالت داره:1-اگر در همه دوره ها این لکه ها به تعداد روز های مساوی دیده می شه و بیشتر از 10 روز نیست پس پری شما بیش از هفت روز و به تعداد روز های لکه بینی هست.2-اگه در همه دوره ها نباشه و یا تعداد اون ها مساوی نباشه همون 7 روز پری و بقیه استحاضه هست وباید نماز بخونی.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
سلام بیتا اعظم عزیز!
الف.اصل پذیرفتن دین یا هر عقیده دیگری به اختیار خود فرده،ولی وقتی عقیده ای رو پذیرفت،اون عقیده دارای یک سری قوانین و آداب و رسوم هست که بدون این ها نمیشه گفت فرد پیرو اون عقیدس.و عقل ایجاب می کنه که چون اون قوانین و آداب رو نمی شناسه از کسی تبعیت کنه که به اون هاعلم داشته باشه.این روش در تمام عقاید و رشته های علمی و عملی رایج هست. دین اسلام هم از این امر مستثنی نیست.اسلام علاوه بر اعتقاد قلبی که روح دین محسوب می شه و بدون اون اعمال ما پذیرفته نیست،دارای آداب و قوانین عملی و نظری هست که بدون آموزش نمی شه به اون ها دست پیدا کرد.پس طبیعتا برای عمل به این آداب که لازمه مسلمانیه نیاز به کسی داریم که اون هارو فرا بگیریم و اون فرد همون مرجعه.مرجع به کسی اطلاق می شه که پس از سال ها تحقیق و تتبع توانایی استنباط احکام عملی و نظری رو از ادله دینی پیدا کرده باشه و بتونه نیاز های کسانی که به او مراجعه می کنند رو پاسخگو باشه.پس او مرجع سوال های دینی کسانی هست که در عمل به اعمال و آداب دینیشون به اشکال برخوردند و چون می دونند که او در این باره صاحب نظر هست به او رجوع می کنند.به این افراد مقلد گفته می شه و به اون فرد آگاه مرجع تقلید.
مطلب مهم اینه که قبول اصل اسلام و اصول اون تقلیدی نیست و برای پذیرش اون امر به تحقیق شدیم چرا که پذیرش دین یک امر شخصی است و در امر شخصی تقلید جایز نیست.ولی در عمل به آداب عملی باید پیرو یک فرد آگاه باشیم تا اعمال ما رو بر اساس دین تنظیم کنه.
ب.اما چرا باید از یک مرجع مشخص تقلید کرد؟
زیرا مبانی استدلالی مراجع با توجه به تعدد و تنوع ادله استنباط احکام متفاوت هست.پس طبیعیست که احکامی که از این ادله در یک موضوع واحد به دست می آورند نیز متفاوت باشد(و این در حالی است که این تفاوت ها خارج از چهار چوب اصول اسلام نیستند.).پس برای این که سردرگمی در عمل به احکام پیش نیاد عقل اقتضاء می کنه که از یک مرجع که دارای یک روش واحد در به دست آوردن احکام هست تبعیت کنیم اگر چه ممکنه که نیاز به مراجعه زیاد نداشته باشیم.
این دقیقا مثل کسیه که برای درمان بیماریش به یک پزشک متخصص واحد مراجعه می کنه تا بر اساس روش اون دکتر بیماریش رو درمان کنه. انشاء الله جواب سوالت رو گرفته باشی.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
هدیه جون جوابت رو ایمیل کردم.
شولی جون سلام!
بهتر در این باره به مرجعتون رجوع کنید. در جایی که در باره احکام نماز قضا حرف می زنه. اگه مرجع ندارید از یکی از این مراجع بالا یکی رو انتخاب کنید و همیشه از ایشون سوال کنید.
عقاب عزیز سلام!
بهتره در این باره به رساله یکی از مراجع سر بزنید. مساله شما در قسمت احکام قسم خوردن به خوبی شرح داده شده.چون ممکنه اصلا قسم شما شرط لازم اجرای قسم رو نداشته باشه و این رو خودتون کامل تر تشخیص می دید.
سلام من همه ی نمازهام رو سر وقت میخونم حتی نماز شب میخونم الی نماز صبح، هر چی سعی میکنم بخودم یاد بدم صبح موقع اذان بیدار بشم نمیتونم تقربیا 2 سال بیشتر هست که درگیر این مسئله هستم و از این بابت خیلی ناراحتم میشه بگید چیکار کنم ؟
یوسف مى دانست تمام درها بسته است امابه خاطر خدا و تنها به امید او به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش باز شد … “اگر تمام درهای دنیا هم به رویم بسته باشد بسوی درهای بسته میروم چون خدای من خدای یوسف است
سلام عمه مریم عزیز!
شاید بهتر باشه از نماز شبتون کم کنید تا برای نماز صبح آمادگی و انرژی لازم رو داشته باشید چون:
1. بدن ما ظرفیت محدودی داره و اگه از یک طرف بهش فشار بیاد از جای دیگه جبران می کنه.
2.نماز شب اگر چه فضیلت خیلی زیادی داره ولی مستحبه، اما نماز صبح واجب.از معصوم علیه السلام وارد شده که مستحباتی که باعث ضایع شدن واجبات می شن خیری در اون ها نیست و اون مستحبات رو ترک کنید(نقل به مضمون)
سلام
من دوران قاعدگیم 5 روزه تموم میشه ،آیا میتونم بعد از روز غسل کنم یا باید روز هفتم غسل کنم ؟

نحوه محاسبه روزهای پریودی رو اگه بگین ممنون میشم ،من قبلا هفت روزه بودم اما الان حدود 4 الی 5 ماهی هست که روز پنجم پاک میشم ،حالا باید مثل روال قبل روز هفتم غسل کنم یا روز پنجم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!
خدایا از دنیای تو بدون تو میترسم...
ژیلا جون ممنون ولی بنده قبل از اینکه نماز شب رو شروع کنم همین مشکل رو داشتم ؟
2810