2777
2789
ما حلقه هایی که انتخاب کردیم برای جفتمون بزرگ بود که طلا فروشه برا این که ما بخرم با چسب آکواریوم برامون درستش کرد تا چند ماهی که چسبش خراب نشده بود دستمون می کردیم اما بعدش هردومون درآوردیم
شوشوی من همیشه حلقه دستش میندازه تازه یه وقتایی که میخوایم بریم تا خونه مامانمینا من نمیندازم دستشو میزاره رو انگشتام میگه این کو پس؟؟اما خودش همیشه دستشه..
مهدیسم با ورژن جدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همسرم حلقه دستش نمی کنه، ولی میدونم از روی راحت طلبیه ...
از این بابت که حلقه ی عشقمون هنوز توی دلش هست، خیالم راحته
الهی! تو برآور، که هر بر آمدنی بی نظر لطف و عنایت تو، فرو افتادن است ...
ما 4 سال با هم دوست بودیم اون موقع همسرم حلقه دست میکرد یه ست خریده بودیم من اگه دستم نمی کردم ازم توضیح میخواست که دستت کن واین حرفا ...
الان 6 ساله ازدواج کردیم من همش دستمه ها ولی اون فقط وقتی میخواهیم بیم مهمونی یا عروسی دست میکنه
سلام
من سالها دست میکردم ولی شوشو نه میگه عادت ندارم

منم پارسال عصبانی شدم درش اوردم فکر کردم بهش بر میخوره دیدم نههههههههههههههههههههه اصلا

ولی خوب کلا چون زیادی خودشو تحویل میگیره فکر میکنه اینطوری یه مرد مجرد جذاب بنظر میاد....کلا همیشه دوست داره بگه با یه دنیا تقاضا مواجه هستو فقط بخاطر من ازشون میگذره و دوست داره همش بگه که همه عاشقش هستنو بهش میگن تو خیلی جوونی و بهت نمیاد ازدواج کرده باشیا و از این حرفا

حالا جالبه که 10 سال از من بزرگتره

ههههههههههههه الان میاد میخون حرصش در میاد ولی مهم اینه که یه بارم شده نظرمو رک گفتم
طلا من شنیدم به خاطر این برای مرد حرامه که باعث نازایی میشه شوهر خودم که کلا از روز اول گفت من طلا دستم نمیکنم حرامه برا همین حلقه ازدواجمون برای اون یه انگشتر عقیق نقره خریدیم که فقط وقتی وضو میگیره از دستش در میاره
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
به نظر من فرهنگ حلقه دست کردن اقایون خیلی جا نیوفتاده
همسر من که همون شب عروسی گم اش کرد !!!!
یعنی به روز پاتختی نکشید !!!

ازون موقع هم چند تا حلقه ی نقره و سنگ ها مختلف خریده
هر کدوم رو چند روز انداخته و بعد یادش رفته
الان کلکسیون داره !!!
تازه نصفش رو هم به دوستاش بخشیده!!!

چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
تارا این رو خوب اومدی همسرم بعد از ازدواج چاق شد حلقه براش تنگ شد. بعد اینکه چون نماز میخونه نمیتونه همه جا ازش استفاده کن حتی تو جیبش هم نمیشه..............
یه انگشتر از کربلا برای خودش خریده اون همیشه تو دستشه
“أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء” خدایا خواستار شفای تمام مریضها هستم
2810