2777
2789
شوهر من دستش نمیکنه به دو دلیل:
یکی اینکه سر به هواست و ممکنه گمش کنه
مورد مهمتر اینکه چون حلقه اش طلا زرده سر کارش که دولتی هم هست حراست باهاش بد برخورد میکنه و پرونده سازی میکنه!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابای من دستش میکرد گم کرد دیگه تودستش نیست .ولی همسرم همیشه دستش هست .قبل ازدواجم تو دوستی هم یه رینگ نقره هر دوتاییمون مینداختیم .
ولی تعهد به حلقه نیست دل خیلی مهمه .

شوهر یکی از دوستام ولی حلقه نمینداخت و کلی ادعا داشت آخر مادر زنش مچش رو با دوست دخترش گرفت.
ما هم حلقه های اصلیمون رو فقط عروسی مهمونی دست می کنیم چون میترسیم گم بشه در ضمن خیلی نگین دار و سنگین گرفتیم و برای مکانهای عمومی خیلی توی چشم میزنه و مناسب نیست.ولی هر دو همیشه توی انگشت حلقمون یک رینگ سبک یا انگشتر معمولی داریم.
شوهر من که از روزی که دستش کرده دیگه در نیاوردهههه الان ٤ سال بیشترههه برعکس من اصلا تحمل ندارم غیر گوشواره چیزی بندازمممم
تازه شزهرم طلبه هم هستش :)
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
شوهر منم اوایل ازدواجمون دستش میکرد ولی الان نه .. خودش میگه موقع دستشویی و وضو سر کار ممکنه گمش کنم البته یه انگشتر عقیق داره که دستش میکنه میگه این به جای حلقه ولی در کل خیلی مقید به حلقه و اینا نیست من بیشتر موقع ها دستمه ولی شوهرم خیلی به این موضوع که منم دستم باشه یا نه دقت نمیکنه ...ولی من خیلی از مردایی که همیشه حلقشون دستشونه خوشم میاد ..یه جور نشونه وفادا ری میدونم.
من خودم حلقه خودمو شوهرمو جمع کردم وقتای مهمونی میزنیم برای خودم حلقه نقره خریدم بجاش دستم میکنه گاهی یا طلای دیگه

شوهرم رفته واسه خودش یه حلقه معمولی بدل خریده بجاش دستش کرده الهییییییییییییییییییییی به منم میگه باید دستت کنی
متولد ماه مهر،فمینیست،چاوشیست(محسن چاوشی)
من همسرم همیشه حلقه اش دستشه
یه حلقه رینگی ساده فقط با یه دونه برلیان که خیلی به چشم نمیزنه.... بعدشم هم پلاتینه برای همین نماز هم با همون می خونه
خودمم حلقه ام همیشه دستم.........
فقط حلقه عروسیم نیست چون راستش خیلی سنگینه و تو چشم میزنه
برای همین از همسرم خواهش کردم یه حلقه ساده برام بگیره تا همیشه دستم باشه

به نظرم علت ننداختن خیلی از اقایون به خاطر سنگین و نگین زیاد داشتنه.......... چون مردها خیلی دوست ندارن حلقه های سنگین رو
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر انهایی که با لبخندت زندگی می کنند...
منو شوشو همیشه حلقمون دستمونه.من خونه میام در میارم...ولی شوشو انقد عادت داره تو خونه هم درنمیاره.با اینکه یکی از نگینای حلقش افتاده
اگه بریم بیرون دستم نباشه میگه حلقت کو...براش مهمه
کلا خوشم میاد براش مهمه...با اینکه به قولی حلقه نشانه وفاداری نیس...ولی من واقعا دوس دارم
2810