2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره موهای پشت لبمو بردارم😢کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 21216 بازدید | 235 پست

بخاطر سیبیل تو مدرسه تنها بمونی؟ چه چیزایی میگیا

من کاملا درکت میکنم ولی طرز تفکرت اشتباهه عزیزم

من تا سال دوازدهم صورتم نزدم اردیبهشت برای جشن فارغ التحصیلی پشت لبم برداشتم

و وقتی که برداشتم فهمیدم که اصلا چیز مهمی نیس

نمیگم دس زدن به صورت اشکال داره

من حتی با رنگ کردن مو هم مخالف نیسم ولی اینقد ذهنتو درگیرش نکن

اینم بهت بگم خیلی کار زشتیه بدون اطلاع مامانت یهو بری برداری.

وقتی به فکر موهای دست و پات بوده یعنی کاملا درکت میکنه فقط نمیخواد به این زودی درگیر این مسائل بشی

زیاد گیر نده و پیله نکن مطمئن باش تا سال دیگه پشت لبتو خودش برات برداشته 

منم مشکل استارتر داشتم سیبل ور داشتم ولی سر ابروم قشقرق بپا شد  این چه فکریه مو صورت نشانه چیه& ...

موی صورت نشانه ی دختر بودنه 😂😂😂😂

من آبرو داشتم کمربندی 

وای خیلی هم مسخره ام میکردن مامانم نمیذاشت بردارم بعد کنکور رفتم آرایشگاه، با خالم

اونم ریده بود انقدر پهن برداشته بود😂😂😂

دیگه دفعه دوم خودم رفتم یه آرایشگاه خوب رنگ هم کردم 

اومدم خونه دعوا کرد 

ولی من خوشحال بودم 😂😂😂🤣🤣

دوماه بعدشم رفتم شهرستان درس بخونم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیش دانشگاهی خیلی راحت بودیم فقط ابرو برنمی داشتیم .یکی از دوستام که عید رفته بود ابرو برداشته بود ب ...

چه ناظم خفنی

ناظم من که خدا نکنه یکی دست به سیبیلش میزد... 

خدا رحمتش کنه😂😂

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
شدیدا موافق این هستین صورت مسئله رو پاک کنیدا😂😁

نه عزیزم شوخی کردم حالا من دهممو با سیبیل گذروندم  خیلی بد بوده تو این عکسا ولی خداروشکر بقبه دبیرستان برداشتم ب نطر منم یهو برو برشون دار بیا جلو مامانت هرچیم گفت گذراست کم کم عادی میشه

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
2803
آقا تصویب شد خودم میزنمش فقط با چی بزنم یهتره؟ژیلت یا موبر؟

من  نگرانتم😢

چون داری از مادرت سرپیچی میکنی😢دلیلش هم اینه  واقعا تو حق داری😔چرا محدودیت های بیجا  باید  باعث سرپیچی شه؟😶

موفق باشی بزن گلم  مبارکه باشه😘😘

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
افرین به مادرت بابت این تربیتش ازش تشکر کن و دستش ببوس

خیلی ممنون😘😍

دست بوسیدن که سهله بخدا  آخ بگه دلم براش می لرزه.....😘😘

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
2804

وای اسی تو منی😂😂😂😂

من دوم دبیرستان به زور و جنگ و دعوا و گریه گذاشت سیبیلامو بگیرم😂😂😂😂

همه پسرای فامیل سیبیلو صدام میزدن کثافتا😂

حالا خوبه اول مشکلی نداشتم باهاشون ولی بعدش یه ذره بزرگتر شدم و دبیرستانی واقعا خجالت میکشیدم:/ اعتماد به نفسم داغون شد اصن

یه مدت هی مدااام اصرار کن بگیری حتما چون میرینه به اعصاب آدم😑

منم هم سن شما هستم. 18 سالگی سیبیلام رو برداشتم. اونم به زور مامانم. چون خیلی معلوم نبود موهای صورت ...

وای واسه من  موهای صورتم  سیاه هس هس  سیبیان ک خیلی تو چشم میزد برا عروسی پسر خالم برداشتم  صورتمم چن روز پیش خواهرم بهم میگفت زشته چیه اینقدر پشم رو صورتت باشه بردار  منم دیدم داره درست میگه  برداشتم الانم کل پیشونیم شده جوش 🥴

محمد میرشکاران
2805
خاله ندارم. اونم بره بگه میگه چرا میری با بقیه حرف میزنی به خودم بگو بهشم میگی میگه نمیذارم😒کدوم د ...

منم ازاوت سیبیلوهای ناجوربودم قشنگ درکت میکنم.اول دبیرستان زدم به دیوونگی تا قبول کنه گفتم ابرو تدارم دیه.برادانشگام به زووور گذاشت زیرابروهام تمیزکنم البته پهن

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

اخی عزیزم😂

ببین باید تو عمل انجام شده قرارش بدی

من ۱۲ سالم بود داشتم از مدرسه برمیگشتم چند تا پسر گفتن جووون سیبل هاروووووو😂😂

منم همون روز رفتم برداشتم و تا اخر شب صورتم رو با ماسک زردچوبه پوشوندم که مامانم نبینه ولی وقتی صورتمو شستم ماسکه رفت مامانم گفت تو سیبل هاتو برداشتی؟؟😒🤨 من دست پیش رو گرفتم ولی خیتم کرد گفت طلبکارم هستی؟😂

دو سه دفعه دیگه هم برداشتم تا عادی شد براش و چیزی نمیگفت دیگه

2801