سلام من پارسال ازمایش دادم عدد تیروییدم ۴بود بعد دوماه قرص خوردم ول کردم دیگه ام دکتر نرفتم امسال برج ۳ازمایش دادم عددش شده بود ۷بازم قرص نخوردم الان دوباره ازمایش دادم شده۳ مگه میشه بی دوادرمون عدد بیاد پایین؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
عدد نمیدونمچیه ولی قرص نهوری اسیبش به خودت میزنی و چاق میشی و زیر گلوت بزرگمیش قرص مثل مکمل باید ...
یعنی چطوری
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
من قرص میخورم زیر ۶نمیاد هر سری آزمایش میدم ۱۴یا ۲۰خیلی بالاست دکتر گفت کم کاری شدید داری
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
منم پارسال تریید داشتم پر کار بعد چند ماه قطع شد احساس کردم گلوم بزرگ شده فتم سنو آزمایش فهمیدم تریید هیشمایی دارم که سیستم ایمنیم افتاد رو تریید که از کار بندازه
عزیزم من تاحالا تو عمرم چاق نشدم همیشه زیر ۵۰کیلو بودم😐چرا همه چیم انقد عجیبه
بعضیا چاق نمیشن
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم