2777
2789
عنوان

خاطره ترسناک من 👻👻👻

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 168 پست

برقارو خاموش کردیم فقط فلش گوشی سحر روشن بود
دستامونو گذاشتیم دوباره همون جمله هارو گفتیم 
شاید باورتون نشه دیدیم سکه داره تکون میخوره😳😳 آرووم تکون خورد رفت رو "س" 
مارو میگی کرررکو پرمون ریخت گفتیم سلام 
آیا تو مامان بزرگمونی؟؟ رفت روی خیر!!
گفتیم پس کی هستی؟؟ روی حروف حرکت کرد و کل چیزایی که فلش رفت روش شد "غشپه"
 گفتم تو بودی که امروز لباسارو گذاشتی جلوی در؟ رفت روی خداحافظ!!

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو حالت شک بودیم که نوشین گفت من ایندفعه سوال میپرسم میخوام روح بابابزرگ بابامو احظار کنیم
دوباره دستامونو گذاشتیم گفتیم میخوایم فلانیو احظار کنیم 
 یهو خیاری که شکونده بودم تکون خورد 
 و سکه رفت رو خیر
گفتیم پس تو کی هستی؟؟ 
ایندفه تند تند دستامون کشیده میشد روی حروف حرکت میکرد و نوشته شد "ثحوح" نوشین گفت چرت و پرت نگو اسم واقعیتو بهمون بگو
دیدیم فلش روی سکه آرووم حرکت کرد رفت روی کلمه شیطان!! 

2803

رنگمون پرید به هم نگاه کردیم گفتیم میخوایم تو از اینجا بری خداحافظی کن و برو فلش رفت روی خیر! به زووور سکه رو بردیم رو خداحافظ نوشین گفت تورو برمیگردونم به همونجایی که ازش اومدی برو و دیگه اینجا برنگرد دوباره رفت روی خیر😳 
گفتیم چی میخوای از ما رفت روی کلمه شیطان قشنگ داشت باهامون بازی میکرد انگار بعدش رفت روی خداحافظ 
اینجا همه دستمونو برداشتیم بجز نوشین، دیدیم باز حرکت کرد رفت روی خیر بعدشم خدافظ یعنی این مسیر ۳ یا ۴ بار طی شد 

دیگه اینجا واقعااا ترسیده بودیم هممون سریع قسمتایی که روی کاغذ اسم خدا داشت و جدا کردیم بقیشو سوزوندیم 
نشستیم شروع کردیم آیت الکرسی و سوره جن خوندن پشت هم میخوندیمش پنجره رو هم بستیم..

2804

یه خانوم دماق گنده با نوک دماقش منو لایک کنه😂

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

بعدش رفتیم توی‌گوگل زدیم معنی غشپه اومد فریب دادن!! 
بعدش ثحوح رو زدیم اومد یعنی "با ذکر نام" ، "بنام"
فکر کنید اول رفت روی ثحوح بعد شیطان یعنی باذکر نام شیطان😑😑

توی جمع ما نوشین انگار میتونه چیزایی رو ببینه که ما تواناییشو نداریم مثلا باارها شده من و اون تو یه مکانیم که اون یچیزی میبینه بهم نشون میده ولی من نمیبینمش

2805

اون شبم من و اون رفتیم تو حیاط دیدم خیره شده به پشت حیاط وقتی رفتیم تو بهش‌گفتم چی دیدی گفت یه چیز قرمز که انگار از مواد مذاب تشکیل شده بود داشت نگاهمون میکرد که غیب شد!!

ما اون چند روز مخصوصا شبا تنها هم بودیم چنتا دختر تو یه خونه خارج شهر با اون اتفاقات واقعا ترسیده بودیم و نمیتونستیم قضیه رو به کسی بگیم چون خودمونو سرزنش میکردن..

خلاصه این گذشت و

2801