2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی میگی یدونه کارت؟ نه بابا پاسور اونطوری نیستا اشتباه میکنی  الان برو تو پیج های تفسیر فال ...

بستگی به نیتت داره بعدشم اون ۷ کارتیا هر کدوم نشون دهنده یه چیزیه مثلا اولیش راجع به خودته دومیش راجع به خانوادت و ...

بستگی به نیتت داره بعدشم اون ۷ کارتیا هر کدوم نشون دهنده یه چیزیه مثلا اولیش راجع به خودته دومیش راج ...

نه 7 کارتی ها معمولا زمان گذشته تا اینده رو هم تا حدی نشون میده

ولی بازم نمیدونم من از اینستا اینطوری یاد گرفتم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اسممو نگفتم عیب نداره اخه اسم خود طرفو مادرشو میپرسن

نه من به نیت شیدا گرفتم ولی فکر نمیکنم خیلی مهم باشه اما نیت کردم که اگه دختره رنگ قرمز بیاد اگه پسره رنگ مشکی و پیک هم اومد که فصل سوم سالو نشون میده

نه من به نیت شیدا گرفتم ولی فکر نمیکنم خیلی مهم باشه اما نیت کردم که اگه دختره رنگ قرمز بیاد اگه پسر ...

اسم واقعیم اخه شیدا نیس بخاطر اون گفتم خخخ

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
نه فکر نمیکنم خیلی مهم باشه

چرا اسم مهمه

تو میخوای یه نیت کن من به نیتت بکشم بگم بهت

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من بگم اسممو    

من فال بلد نیستما

فقط میتونم کارت بکشم بفرستم بهت

خودت باید بفرستی پیج های تفسیر فال یکی تفسیر کنه

اگرم نیتت بچه دار شدن باشه تو تک نیت نمیوفته

من زهرام به نیت پسری که ازش خوشم میاد که حسش به من چیه

اسم پسره رو هم بگو

اسم مادر هم همینطور اگه میدونی 

اگه بلد نشدم تفسیرشو عکس میدم بهت بذاری تو یه پیج بهت بگن

من فال بلد نیستما فقط میتونم کارت بکشم بفرستم بهت خودت باید بفرستی پیج های تفسیر فال یکی تفسیر کنه ...

اهان 

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید