2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تفکیک جنسیتی ؟

نه خیر من مخالف تخصصی بودن سایت برای زنها یا مردها هستم
من تو یه سایت موبایل عضو فعال هستم و تو یه سایت گرافیک کامپیوتری مدیر..در حالی که تقریبا همشون مرد هستن.......باید جبهه بگیرن که نیا؟
بلکه مردی هم مشکلی داره که تو این سایت قابل حل شدنه؟

اگه سایت تخصصی زنان بود اسمش زنانه بود و قوانین ورود و ثبت نامش هم زنانه بود.مثل خیلی سایتهای دیگه که میگنمردا نیان...انجمن بانوان ایرانی مثلا

من موافق یا مخالف نیستم..مشکلی ندارم با بودن اقایون
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
خوب محیط زنانه است..
دلمون میخواد فقط خانوما باشند.. حرفی چیزی بزنیم راحت باشیم..
الانم توی تمام رشته ها متخصص خانوم داریم..
من خودم کامپیوتر خوندم.. تو بازار کامپیوتر هم هستم ...
دوستای دیگه ای هم هستند که میتونند جواب خانومهای عزیز رو بدند .
پس واقعا از صمیم قلب دلم میخواد که مردا وارد نشن...

اما باز هم به مردانگی آقا کاوه که با اسم یک مرد وارد شدن..
بعضی از آقایون که میان خودشونو بهه اسم نازی و هاله و شمسی معرفی میکنند و فعالانه در بحث خانومانه شرکت میکنند جای تاسف و تامل دارن
به نظر من همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه هم بین خانم ها و هم آقایون ما خانم بد توی این سایت نداریم پس نباید به خاطر بی ادبی چند تا مرد همه مردها رو اونطوری بدونیم من خودم مثلا یه بار همسرم میخواست لاستیک ماشینشو عوض کنه ولی مونده بود که چی بگیره که خوب باشه و من اومدم تایپیک زدم و آقایون اومدن و کمک کردن -به نظر من اگر مثلا من یه سوال خیلی خصوصی داشته باشم و دوست نداشته باشم مردی بخونه میتونم با سرچ توی نت پیداش کنم
2810