2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

mer30000000000

وقتی با تاپیکی با عنوان(مردا تو سایت نباشن)مخالفت میکنیم،بعضیا میگن اینا خیلی علاقه دارن که مردا بیان تو سایت و ..
درحالی که حرف اصلی ما مخالفت با تفکریه که این حرف و این تاپیک از اون منشائ گرفته،تفکری که از نظرمون دلیل منطقی برای تفکیک جنسیتی نداره.
این نوع تفکر خیلی وقتا تو زندگی و فرهنگ جامعمون ممکنه اثر منفی بگذاره.و بد نیست اگه بیایم و مخالفتمون و به همراه دلایلمون بگیم.تبادل نظرهمینه ومیشه از نظرات موافق و مخالف چیزای زیادی یاد گرفت.
سلام ببخشیدا دلم نمیخواست اینجا پست بگذارم اما تا همین چند صفحه که خوندم طلاقت نیاوردم که چیزی نگم اقای کاوه من کاری ندارم که مردا باشن یا نباشن هر کس سختش باشه جایی که میدونه مرد هست نمیره ویا پستی نمیگذاره.
اما این که میگین اگر تاپیک بزنین که فقط اقایون فکر کنم اگر یه خانومی هم بیاد و خواننده خاموش باشه اینقدر ظعورش میرسه که حداقل پستی اونجا نگذاره اما متاسسسسسسسسسسسسسسسسسسفانه بعضی از اقایون این درک وفهم رو نداشته وندارن .ببخشیدا گفتم بعضی از اقایون.
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
2810