2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همجا باید زور باشه
به مردا چیکاردارید جلوی زبونه خودتونو بگیرید
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
نفس جان من این تاپیکو خوندم ولی اونقدر آقای جیمز خودمونی حرف میزد که خوشم نیومد نظر بدم اگه دقت کرده باشی با وجود کلی بیننده از اون تاپیک عده محدودی نظر دادن
من که از ماجرای قبلی خبر نداشتم ولی قضاوت جالبی هم
در مورد اون تاپیک که آدرسشو گذاشتی نکردم
بیاین و یه اینجا را بذارید زنونه باشه!!!!!!!!

هرچند هستند کسانیکه مردند ولی اسامی مبهم یا زنونه برای خودشون انتخاب کردن

از تو حرفاشون میشه فهمید مردند

شاید هم خانوم باشند هههههههههههههههههه
آقای کاوه . من به شخصه با حضور اقایون مخالف نیستم ولی متاسفانه ساختار اجتماعی ما طوری هست که خانوما ضربه پذیرترند . مثالی عرض می کنم خدمتتون مثلا یه اقایی از همین نی نی سایت مرتب به بنده ایمیل می زنه و درخواست دوستی می کنه . از نظر شما این کار چه معنایی می تونه داشته باشه و چه عواقبی برای من می تونه داشته باشه. از نظر من اگه اقایون واقعا حریم خودشون رو حفط کنن و تاکید می کنم حتما با نام کاربری اقایون وارد سایت بشن من به شخصه خیلی مخالف نیستم ولی در ازای یه اقایی که این موارد رو رعایت می کنه شاید سه تا دیگه این حرمتها رو می شکنن
نمیدونم چی بگم ولی به نظر من بحث کردن راجع به این موضوع خیلی بی معنیه ؛ وقتی مدیر سایت خودشم یک مرده
هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است. ( حاج آقا دولابی)
اینجا دنیای مجازیه و هر کس می تونه با یک جستجوی ساده واردش بشه. پس هر کی هر چی می نویسه لابد می دونه که زن و مرد نداره و هر کس با هر جنسیتی می تونه مطالبش رو بخونه. مهم رعایت ادب و احترام هست.
2810